Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
mczelny2401 napisał(a):Zerknij sobie na filtry MANN. Cena nie gryzie i jakość dużo lepsza jak Filtron. MANN zresztą robi filtry do grupy VW na pierwszy strzał
bzykofm napisał(a):VW też jest właścicielem Seata, a jednak są pewne różnice w jakości wykonania i nie tylko
golotheman napisał(a):6-7 litrow z uzyciem start stop. Poza miastem uzyskalem najmniej 4.1, srednio pali mi 4,8-5.2. Mam 130KM wersje. 1.5 etsi to pewnie ta miekka hubryda?
golotheman napisał(a):U mnie bez zmian. Reset monitorka tez bez efektu.
-- 25 marca 2021, 21:58 --
Hehe jest postep. Ten drugi komunikat ktory pokazywal ze aktualizacja czeka na instalacje- w koncu sie zaldowal i jest o wiele wiecej poprawek niz na wczesniejszym komunikacie. Ale tez sie zacial na wysokosci litery u przy slowie aktualizacja.
golotheman napisał(a):Jednym slowem „auto emoción”
golotheman napisał(a):Serwis w sprawie oprogramowania nawet mi nie odpisuje wiec chyba nie ma tematu. Co do skrzyni - daej obserwuje to haczenie, ale jest o wiele lepiej jak temp powietrza jest wyzsza i silnik pochodzil troche
weglus napisał(a):Czy ktoś ma może 1.5 eTSI i może podzielić się danymi spalania w mieście (jazda typowo miejska)?
iacoski napisał(a):Dzięki za info. Ktoś wie może czy można to naprostować w serwisie np?
Tylko jak to będzie się miało do gwarancji. Znając życie to unieważnią19dawid91 napisał(a):Podejrzewam, że wystarczy się zagłębić w obd11 czy vcds i zmienić któreś kodowanie.
literat napisał(a):Tylko jak to będzie się miało do gwarancji. Znając życie to unieważnią19dawid91 napisał(a):Podejrzewam, że wystarczy się zagłębić w obd11 czy vcds i zmienić któreś kodowanie.
Dobrze wiedzieć19dawid91 napisał(a):W poprzednim Leonie też trochę pozmieniałem niektóre ustawienia i nikt się nie czepiał w ASO.
golotheman napisał(a):Czyli jezdzisz na gosciu?
Stacja diagnostyczna pomaga. Chyba wszystkie ledy fabrycznie są źle ustawione.golotheman napisał(a):Mam pytanie odnosnie ledow w fr-ce. Pewnie w fullled tez jest tak samo. Czy tez macie takie wrazenie ze na swiatlach mijania ledy swieca troche nisko ? Trzeba byloby jezdzic ciagle na drogowych zeby bylo ok?
Powrót do Leon 4 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość