Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
golotheman napisał(a):Kessy jest calkowicie nie potrzebne. Przycisk dziala dobrze.
Kup felgi poza aso
Swatek napisał(a):u mnie z Kessy problemów żadnych nie ma. Problem z otwieraniem jest tylko wtedy, gdy telefon jest w tej samej kieszeni co kluczyk (najwidoczniej zakłóca sygnał).
weglus napisał(a):Czyli w 90% przypadkówMoże chcieli ograniczyć moc sygnału żeby trudniej było przechwycić, ale nie przewidzieli noszenia z telefonem
golotheman napisał(a):Docelowo system ma isc do 18, zatem spodziewalem sie wyzszego przeskoku jesli chodzi o soft
-- 8 czerwca 2021, 21:29 --
Auto juz jest prawie rok na rynku. Chyba wypadaloby juz wszystko ogarnac w tym temacie.
golotheman napisał(a):Docelowo system ma isc do 18, zatem spodziewalem sie wyzszego przeskoku jesli chodzi o soft
Fabian LDZ napisał(a):No to i u mnie pierwsza awaria
Dosłownie na liczniku wybiło 5000km i po uruchomieniu auta nie włączył się ten środkowy wyświetlacz, do tego wywala błędy czujników parkowania i asystentów jazdy
Auto wczoraj wieczorem zabrało Assistance, dziś będę walczył o auto zastępcze z salonem bo Assistance wczoraj mi odpowiedziało, że nie są w stanie mi nic załatwić
weglus napisał(a):Fabian LDZ napisał(a):No to i u mnie pierwsza awaria
Dosłownie na liczniku wybiło 5000km i po uruchomieniu auta nie włączył się ten środkowy wyświetlacz, do tego wywala błędy czujników parkowania i asystentów jazdy
Auto wczoraj wieczorem zabrało Assistance, dziś będę walczył o auto zastępcze z salonem bo Assistance wczoraj mi odpowiedziało, że nie są w stanie mi nic załatwić
Wywala Ci te błędy za każdym razem? Jeśli za każdym razem to moim zdaniem duża szansa na wymiane jednostki a nie kolejne aktualizacje.
A auta zastępczego nie dali, bo pewnie nie mają. Wszystko u klientów VAG z podobnymi awariami
weglus napisał(a):O ile nie pozmieniałeś jakichś funkcji to pewnie problem sprzętowy. Trzymam kciuki za nową jednostkę.
Z tego co pamiętam to masz chyba auto z końca 2020roku lub początek 2021?
dbls napisał(a):Przysługuje Ci auto zastępcze jak poszło na lawetę:
https://www.seat.pl/serwis/seat-serwis/ ... ility.html
dbls napisał(a):- bezprzewodowa ładowarka to bubel, cały czas jest problem z komunikatem "usuń niepotrzebne przedmioty .." mimo, że nic w schowku poza telefonem nie ma. Ładuje wolno lub przerywa po chwili. Testowałem na iphonie xs max, 11, 12 pro max oraz Samsungu chyba s20 lub s21 - to samo.
19dawid91 napisał(a):U mnie przez weekend wszystko działało bez problemu. @frimage internet z telefonu udostępniłeslś albo wykupiłeś pakiet danych? Bez tego radio internetowe nie ruszy.
frimage napisał(a):19dawid91 napisał(a):U mnie przez weekend wszystko działało bez problemu. @frimage internet z telefonu udostępniłeslś albo wykupiłeś pakiet danych? Bez tego radio internetowe nie ruszy.
A to nie miało być tak, że przez pierwszy rok wszystko ma działać bez wykupywania dodatkowych pakietów? Ja mam Leona dopiero miesiąc.
19dawid91 napisał(a):Niestety pakietu danych to nie obejmuje.
FalconTech napisał(a):Easy Plug-in ma błąd w opisie bo nie dokłada żadnego gniazda 12V.
I za 500 zł to nie tylko gniazdo 230V ale i przetwornica
Powrót do Leon 4 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości