witam.
dziś wpadł mi w oko jeden leon. wersja sport - 130KM 1.9 TDI
i z tego co mi się rzuciło w oczy, to to, że ma czarne zegary wyskalowane do 240.
czy w wersji sport występowały takowe, czy tez powinienem być podejżliwy?
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
michał kozak napisał(a):leon występował z takim silnikiem czyli ASZ i takimi zegarami
Kontrolka świec żarowychMauy napisał(a):I jeszcze pytanie do wszystkich znawców tematu. Wiem już, że pada tam czujnik świateł stopu i właśnie ten ma coś takiego (prawdopodobnie z tego powodu ktoś go przetarł), ale niepokoi mnie migająca co jakiś czas kontrolka ze sprężynką, która teoretycznie nie ma chyba z tym nic wspólnego.
czy ta migająca kontrolka sugeruje jakikolwiek błąd, czy też wiąże się ona ściśle z czymś konkretnym?
Tonny S napisał(a):Kontrolka świec żarowychMauy napisał(a):I jeszcze pytanie do wszystkich znawców tematu. Wiem już, że pada tam czujnik świateł stopu i właśnie ten ma coś takiego (prawdopodobnie z tego powodu ktoś go przetarł), ale niepokoi mnie migająca co jakiś czas kontrolka ze sprężynką, która teoretycznie nie ma chyba z tym nic wspólnego.
czy ta migająca kontrolka sugeruje jakikolwiek błąd, czy też wiąże się ona ściśle z czymś konkretnym?- wymienisz czujnik i przestanie mrygać. Kontrolka sygnalizuje własnie błąd czujnika stopu.
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości