od dziś wreszcie jestem w posiadaniu Leona na polskich już numerach.
Mam jednak z nim kilka małych problemów, które chciałbym zacząć powoli rozwiązywać.
1) Nie palą mi się wszystkie diody od trzeciego światła STOP. Nie pali się w sumie z 6 diód. Naprawa zapewne wygladać będzie, że trzeba przelutować te diody, jednak jak się do nich dostać? Czy wogóle się da? Nie ma sensu przecież wymieniać całego spojlera dla jednego światła...
2) Nie działa mi tylny spryskiwacz szyby. Zdjąłem osłonkę klapy, oraz wężyk którym idzie woda. Woda dopływa do tylnej klapy, tak więc coś jest nie tak w samym elemencie końcowym - tym zabudowanym z wycieraczką. Co to może być i jak to naprawić? Czy to ma jeszcze tam jakąś pompkę, czy idzie już z ciśnienia?
3) Tylna lewa szyba nie działa. Pyka przekaźnik, ale szyba ani drgnie. Jeszcze nie rozbierałem tapicerki drzwi, więc nie wiem co tam jest, ale może to jakaś popularna przypadłość? Jak np. lewa prowadnica w szyberdacach w Golfach
![Uśmiech z =]](./images/smilies/icon_menu.gif)
4) Nie mam podświetlenia po otwarciu lustereczka w zasłonkach przeciwsłonecznych... Żarówki są OK. Nie ma ani u kierowcy, ani u pasażera...
Póki co - brak więcej pytań