Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
tatian napisał(a):Powiedzmy, że auto jest z 2000 r., wiadomo w Niemczech rejestracja jest w 2001 a więc data w dowodzie będzie 2001. A teraz pytanie. Wiadomo auto może być przejściówką, ale czy to możliwe żeby auto miało połowę szyb z 0 a połowę z 1 ?Kolega też tak w audi ma a auto raczej bezwypadkowe.
Oczywiscie, ze tak moze byc.Powiedzmy, że auto jest z 2000 r., wiadomo w Niemczech rejestracja jest w 2001 a więc data w dowodzie będzie 2001. A teraz pytanie. Wiadomo auto może być przejściówką, ale czy to możliwe żeby auto miało połowę szyb z 0 a połowę z 1 ?Kolega też tak w audi ma a auto raczej bezwypadkowe.
Nikita napisał(a):Nie wiem już co myśleć?
Nikita napisał(a):Mogły być kupione na szrocie, ale 3?
Nikita napisał(a):Drzwi do wymiany były, a szyby były ok i zostały przełożone?
Nikita napisał(a):W każdym razie mam jeszcze pytanie - jak sprawdzić czy poduszka była wystrzelana
Nikita napisał(a):czy w ogóle tam jest czy to tylko atrapa?
Nikita napisał(a):jak sprawdzić czy poduszka była wystrzelana i czy w ogóle tam jest czy to tylko atrapa?
Witaj, dokladnie jak mowisz. Ten typ tak ma...Nikita napisał(a):czy krople wody na uszczelce na progu drzwi to "ten typ tak ma"
Nikita napisał(a):"ten typ tak ma" ? czy to po prostu uszczelka do kitu? Bo w zasadzie każdy Leoś którego oglądałam to miał. Podłoga sucha jest, tylko na tej uszczelce woda. Było to w różnych drzwiach - i przednich i tylnych.
Nikita napisał(a):Oglądałam dziś Leonka i zastanowiło mnie, że miał szyby różnych firm
Nikita napisał(a):Zadam głupie pytanie, ale możliwe jest, że oryginalnie zamontowano szyby dwóch firm... ?
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości