Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Tonny S napisał(a):Przy wyciaganiu zegarow nie wlaczaj zaplonu bo powyskakuja bledy w kompie i bedzie sie palila poducha na desce.
Tonny S napisał(a):Przy wyciaganiu zegarow nie wlaczaj zaplonu bo powyskakuja bledy w kompie i bedzie sie palila poducha na desce
debowe napisał(a):Tonny S napisał(a):Przy wyciaganiu zegarow nie wlaczaj zaplonu bo powyskakuja bledy w kompie i bedzie sie palila poducha na desce
Cos o tym wiem
To masz coś nie tak u siebie podłączone albo zle podpiąłes wtyczki - sprawdz.czarny-000 napisał(a): i bez tego sie swieci poducha...
Tonny S napisał(a):zle podpiąłes wtyczki
Tonny S napisał(a):To masz coś nie tak u siebie podłączone albo zle podpiąłes wtyczki - sprawdz.czarny-000 napisał(a): i bez tego sie swieci poducha...
czarny-000 napisał(a):1. Sa rozne dlugosci kabli- pomylka nie wchodzi w gre bo jednego by nie straczylo
2. Wtyczki sa powiazane kolorystycznie z gniazdami.
mistic1234 napisał(a):czarny-000 napisał(a):1. Sa rozne dlugosci kabli- pomylka nie wchodzi w gre bo jednego by nie straczylo
hehe o to mi chodzilo
Ale zaczepy moga nie zaskoczyc - przynajmniej u mnie tak bylo i musialem wyjmowac zegary bo immo nie dzialalo i wywalilo mi blad poduchy.czarny-000 napisał(a):1. Sa rozne dlugosci kabli- pomylka nie wchodzi w gre bo jednego by nie straczylo
Mam nadzieje, ze to nie bylo do mnie /o mnie.czarny-000 napisał(a):wiec raczej cos mu sie w mozgownicy poprzewracalo... chyba ze ktos ma jeszcze jakis pomysl
Tonny S napisał/a:
czarny-000 napisał/a:
wiec raczej cos mu sie w mozgownicy poprzewracalo... chyba ze ktos ma jeszcze jakis pomysl
Mam nadzieje, ze to nie bylo do mnie /o mnie.
czego używaliście do przyklejenia, jakiejś kropelki czy może poxipole jakieś ? mam złe doświadczenia z tymi klejami typu kropelka bo ślady zostawiają jak kapną tam gdzie nie trzeba i zawsze mam palce poklejone
TOMMI napisał(a):Gdzie kupić takie alu ramki żeby to nie była żadna tandeta i w miarę wszystko pasowało?
Tylko allegro czy gdzieś jeszcze są dostępne?
TOMMI napisał(a):a jak wkładacie te ringi do środka zegarów? trzeba je jakoś podgiąć i czy one nie pękną?
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości