Reklama

Zapraszamy do polubienia naszego nowego fanpage na Facebook'u.

CZy S taka sama?

Dane techniczne, osiągi, eksploatacja....

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

CZy S taka sama?

Postprzez dymek007 » 4 stycznia 2005, 19:14

CZy sama "S" nie chodzi mi o plaster miodu...w TS i zwyklym sa takie same...bo wyjmujac zderzak z piwnicy przejechalem znaczkiem po scianie. Przekladal ktos kiedys ze zwyklego do TS? A moze mozna chromowac???WIecie jaki moze byc kosszt??? Pozdro...
dymek007

Reklama

Re: CZy S taka sama?

Postprzez AdamTower » 5 stycznia 2005, 08:05

Wydaje mi się, że znaczki S są takie same. Mogę Ci to sprawdzic ale dopiero wieczorem.
AdamTower
Sympatyk LeonClub

Auto: AUDI A5 2.0TFSI+
Silnik: benzyna 2.0 turbo

Postprzez dymek007 » 5 stycznia 2005, 14:31

spoko... ja nie mam jak sprawdzic bo zderzaczek lezy juz u znajomego na warsztacie a mi to caly czas chodzi po glowie... jezli mozna by bylo przelozyc to BOMBA :P
dymek007

Postprzez Tonny S » 5 stycznia 2005, 18:27

Powinny byc te same tylko jest ryzyko z tym, ze jak juz je gdzies raz zamontujesz to 2 raz w tym samym grilu bedzie kibel ze wzgledu na to ze grill ma tam takie 2 dynkse i sa one na cieplo zgrzana i w ten sposob trzymaja ta "S" jedyny wtedy sposob to przykleic ta "S" do tych czarnych paskow jakie wchodza w ta "S" bo one sa z grilla a nie od "S-ki" (wygladaja jak by byly od "S"

moze zdjecia ulatwia tobie zrozumiec co tak zagmatwale opisalem

:D :wink:
Załączniki
IMG_4645.jpg
A tak to wyglada od tylca
IMG_4645.jpg (60.72 KiB) Przeglądane 1346 razy
IMG_4650.jpg
Tu masz te paski
IMG_4650.jpg (65.17 KiB) Przeglądane 1346 razy
Nie ma litosci dla http://dziecineo.prv.pl/
Tonny S
Sympatyk LeonClub

Auto: Harley-Davidson

Postprzez dymek007 » 5 stycznia 2005, 21:47

heh to sobie przykleje:P najwazniejsze ze mozna przelozyc:) kurcze chwilka nieuwagi i S zniszczona... heh "bolalo".DZieki chlopaki za fatyge... ! Jak wszytsko zamontuje to jakies fotki zapodam :P ale jeszcze troche mi z tym zejdzie.Wpizdu drogie te wszystkie kratki itd itp :P pozdrawiam!
dymek007

Powrót do VAG - Techniczne Ogólne