Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
skorupka napisał(a):Nie pisałem nic o piastach. Chodzi przecież o jarzma.Musi pasować skoro o tych numerach występują w Leonie. Sprawdziłem w ETCE.
W tych autach zaciski montowane sa po przeciwnej stronie tarcz jak w autach na płycie Golfa i w tym moze tkwić problem.mm.max napisał(a):Passat, Superb, Audi A6
Lucjan napisał(a):Chcę poruszyć ten temat odnośnie właśnie jarzm na heble 312mm
Powód jest prosty mam możliwość załatwienia takich, nówek lecz muszę znać konkretnie nr. ori. lub mieć jakiś VIN auta, na którym cos takiego jest zamontowane w serii![]()
Następna sprawa czytając różne posty natrafiłem na cos fajnego a mianowicie na to, że w niektórych Leosiach i z tyłu są większe tarcze czy jest możliwość zamontowania czegoś takiego do Leosia 150KM w TDI
A ma takie pytanie, czy zwrotnice, jarzma i zaciski od A3 1.8T podejda do ASV P&P
bo mam okazje tanio kupic
no i czy jest tam na 100% 312
czyli mam rozumiec, ze w kazdym A3 1.8T sa hamulce 312
\belzi napisał(a):teraz mam takie pytanie, czy w Toledo 2.3 V5 jest hamulec 312 czy 288
mm.max napisał(a):\belzi napisał(a):teraz mam takie pytanie, czy w Toledo 2.3 V5 jest hamulec 312 czy 288
312mm ma 90%
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości