Jeśli wybieracie "inny odcień" to napiszcie jaki.
Jakbyś ktoś miał fotki srebnego auta z chromoluxem to proszę o wrzucenie na forum, albo przesłanie na catey(at)o2.pl
pozdr.
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Obi napisał(a):jak musisz to czarną -> inne odcienie albo lustrzanka to, polecam piecowe przyciemnianie ale to jest dodatkowa robota i koszty ...
prospect napisał(a):Ja u siebie tydzien temu zrobilem czarna folia w eurofolii naprawde firma profi ma oddział w krk i bielsku.Z przodu 30% z tylu 35% koszta 450zl
cupra 2 napisał(a):Ja u siebie mam (już 2 lata) czarną z domieszką grafitu - nie ma problemu z utrzymaniem (myję tylko wodą), nic przez te lata się nie zmieniło. Najważniejsze żeby mieć homologacje
WojtekTDi napisał(a):Grygori, a gdzie bedziesz robil? bo rozumiem ze z wrocka jestes. i koszta sie zamkna gdzies kolo 500?
WojtekTDi napisał(a):Grygori, ja co do cen nie mam pojecia. ale pod blokiem koles ma fajnie ibizke przyciemniona no i sobie pomyslalem ze a co moze leos tez zalozy ciemne szkielka
a ze kolesia nigdy nie moge przylukac no to nic nie wiem...
a ty pewnie jakos na dniach bedziesz robic?
ja mysle ze jakos na poczatku lutego moglbym sobie pozwolic wiec ciekaw jestem jak wyjda twoje (mamy taki sam kolor furki) no i jakie koszta
pozdr
bacardi napisał(a):Grygori, jak już obkleisz to chętnie poogladam jak to wygląda na srebrnym leonku w 'realu', może też się skuszę
daniel tdi napisał(a):Grygori tobie chodzi o taką folię jak ma to toledo???
Grygori napisał(a):ok, jak będą szybki gotowe to na pewno powiadomię
olin napisał(a):Ten chromolux na tym Toledo - wypas, tylko powiedzcie gdzie to kupic mozna? i czy ma atest taki ze nie bede musial skrobac jej na drzwiach kierowcy przy pierwszej kontroli "niebieskich"
i nie tylkon szyby. śpiącą płeć piękną równieżda3 napisał(a):tu widac szyby
ali napisał(a):i nie tylkon szyby. śpiącą płeć piękną równieżda3 napisał(a):tu widac szyby
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości