Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Powiedz jak masz usytuowany Ic i jakich rozmiarow.Mako napisał(a):Ps. A jak to ktos przeczyta to pls niech sie jeszcze wypowie czy w klekocie jest sens zrobic tez u nich dolot? Moze sie cos poprawi przez zassysanie chlodniejszego powietrza?
Ma ktos dolot z klubowiczow?
krzew napisał(a):tak troche ot ale tez o wydech zapytam...
do 1.8T 2,25 czy 2,5 cala przelot? ktory lepiej...?
Podobnie - turbina bardzo wycisza wydech.Asgaard napisał(a):Ja robilem w El-Tec'u 2,5 cala rure bez tlumikow srodkowych, na koncu jest puszka z tzw portkami czyli 1w2 bo sie uparlem na dwururke i juz, hehe... (moze bym zmienil zdanie ale ni mieli żadnej fajnej końcówki która by pasowała w otwór zderzaka od TS) dzwięk jest jaki jest, na postoju cichutko, a pod obciążeniem daje czaduchociaż mogłoby być ciut głośniej, hehe...
Ostatnio się zastanawiałem jakby chodził jakby na końcu mu samą rure wrzucić, bez tłumika
Asgaard napisał(a):Pośpiech, wszyscy mi to mówią a ja go tylko raz w życiu słyszałem jak dałem się przejechać danielowi, hehe... sam słyszę go tylko lekko jak już mam około 170kph, można wtedy już wyłapać, że to nie silnik tylko wydeszek słychać
Asgaard napisał(a):w najbliższym czasie tylko we Wrocku.
Mako napisał(a):A ja juz podjalem decyzje (wielkie dzieki da3) i robie kompletny wydech w mg motorsport, 2,5 cala, powinno wyjsc swietnie.
Wykonali pelny tez dla jakiegos szarego-srebrnego A3 tdi, i podobno gdzies na SN jest dzwiek tego wydechu, jak ktos to widzial to wrzuccie linka, ja nie bardzo bede umial to znalezc.
Asgaard napisał(a):Pośpiech, wszyscy mi to mówią a ja go tylko raz w życiu słyszałem jak dałem się przejechać danielowi, hehe... sam słyszę go tylko lekko jak już mam około 170kph, można wtedy już wyłapać, że to nie silnik tylko wydeszek słychać
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości