Reklama

Zapraszamy do polubienia naszego nowego fanpage na Facebook'u.

Dobór lakieru w 3miescie

Dane techniczne, osiągi, eksploatacja....

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

Dobór lakieru w 3miescie

Postprzez spoks » 23 kwietnia 2009, 18:42

Witam!
Zostawiłem Leo na parkingu przychodzę a tu lusterko jakoś w inną stronę złożone niekompletne a do tego drzwi przerysowane, sie wk...m troszkę. Czas to zrobić dlatego zapytuje gdzie w 3mieście dobiorę lakier tak żeby znaku nie było-pewnie się da. Ja mam Bardzo nieciekawe doświadczenia z lakiernikami w poprzednich autach i aż mi sie włos jeży na myśl że będzie coś malowane (lusterko i fragment drzwi) a taki był ładny.... Myślę, że z przygotowaniem każdy przyzwoity lakiernik sobie poradzi tylko ten kolor. Dodam jeszcze że mam czarną perłe (chyba pearl magic black, kod lakieru LC92). Może ktoś pracuje w branży i podpowie z mieszalni jakiej firmy skorzystać. Z góry dziękuję za porady jedź do ASO ( i weź worek kasy ze sobą - w domyśle). Pozdrawiam!
spoks
Stella +
Stella +

Auto: Leon ASV 110 seria

Reklama

Re: Dobór lakieru w 3miescie

Postprzez johnson » 24 kwietnia 2009, 09:59

ja kiedys dorabialem grafitowy do golfa IV (perla), mieszalnia/lakiernia jest na bocznej od Dabrowskiego, chyba kolonia ochota, dorobili super pod kolor az sam bylem zaskoczony, robilem na zaprawki i do pomalowania drzwi, cena byla tez dobra, to byl jeden jedyny raz jak sam lakier kupowalem, tak to zawsze lakiernik, jakbys chcial mega profi to polecam firme janisz, drogo ale robia chyba najlepiej w okolicy, 100% profeska (tam wstawiasz i zapominasz o calej sprawie, zrobia wszystko)
johnson
Sport
Sport

Auto: audi A3

Postprzez dymek » 24 kwietnia 2009, 20:07

Dobry lakiernik jest przy ul. Wielkopolskiej w Gdyni. Ja tam malowalem zderzaki na srebrny kolor i jest idealnie!
dymek
Stella +
Stella +

Auto: Leon 1.6

Postprzez spoks » 27 maja 2009, 17:27

Trochę źle się określiłem chodzi mi o idealny dobór lakieru+dobre malowanie czyli dobry lakiernik potrzebny. Dzięki za podpowiedzi, podjadę. Ale i tak mam dylemat czy lepiej drobne wgniecenie na drzwiach kierowcy+lusterko robić czy zostawić jak jest bo nie chciałbym łaciatego Leona po nieudanej próbie doboru lakieru na oko.
spoks
Stella +
Stella +

Auto: Leon ASV 110 seria

Powrót do VAG - Techniczne Ogólne