Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
mschmidt napisał(a):A BTW pytanie - jak macie joystick ustawiony na srodku to za jednym zamachem regulujecie lusterko lewo i prawe...? Bo u mnie wtedy brak akcji
2-a na raz ustawiasz w pozycji przekreconej na ustawianie lewego lusterka, na srodku nie robi sie nic poza ogrzewaniem lusterka w pozycji prawego lusterka ustwaiasz tylko prawe i jeśli masz opcje składanych lusterek (nie każdy takowe ma - jest namalowany taki pierdolnik 90stopni od pozycji neutralnej) przekrecasz od neutrala o 90 stopni i powinny się złożyć (jak nie ma malunku opcja nie bedzie chodzić)coolibeer napisał(a):mschmidt napisał(a):A BTW pytanie - jak macie joystick ustawiony na srodku to za jednym zamachem regulujecie lusterko lewo i prawe...? Bo u mnie wtedy brak akcji
jak masz ustawione po srodku to nie mozesz ustawiac naraz obydwoch. W instrukcji wyczytalem ze jak jest w pozycji srodek to jest w funkcji ogrzewania lusterka a w dol skladanie.
u mnie nie dziala tez w pozycji srodek ustawianie dwoch naraz
Tonny S napisał(a):BTW Ściągnij sobie ETOSA tam są schematy.
Tonny S napisał(a):a zamontowałeś elektryczne lusterkoczy jak bo nie rozumiem jesli elektryczne to wystarczy podpiac dobrze wtyczke i powinno chodzić.
A co powiesz na to, że w moim starym rok 2001 miałem składane i był w wersji Signooczkolek napisał(a):Tonny S, nie w każdym signio były składane. Jeżeli dobrze pamiętam to dopiero od 2003 roku lub od połowy 2002 r.
Tonny S napisał(a):A co powiesz na to, że w moim starym rok 2001 miałem składane i był w wersji Signooczkolek napisał(a):Tonny S, nie w każdym signio były składane. Jeżeli dobrze pamiętam to dopiero od 2003 roku lub od połowy 2002 r.![]()
a Leon w swoim 1.9 TDi i też chyba Signo tyle, ze 2003 rok już tego nie miał
Tonny S napisał(a):-a na raz ustawiasz w pozycji przekreconej na ustawianie lewego lusterka, na srodku nie robi sie nic poza ogrzewaniem lusterka w pozycji prawego lusterka ustwaiasz tylko prawe
i nie jest tam napisane, ze tylko w tej pozycji ogrzewane masz lusterka.TonnyS napisał(a):na srodku nie robi sie nic poza ogrzewaniem lusterka
Monika napisał(a):Ja mam rocznik 2001 i mam składane lusterka. Co prawda jest to model Sport, ale lusterka składane są.
Pabi napisał(a):Podobnie jest z regulacja wysokosci fotela pasażera.
Xylometazolin napisał(a):Robię tak jak pisze PAWEL20VT4 i nic się nie dzieje.
Gacek napisał(a):Ponadto nie ustawiają się do parkowania.
Gacek napisał(a):czy po zamknięciu auta pilotem (oryginalnym) lusterka powinny się złożyć?
lasotek napisał(a): w pozycji regulacji "lewej" jednocześnie mogę regulować oba lusterka i regulacja następuję można powiedzieć że w lustrzanym odbiciu. W pozycji "prawej" mogę regulować tylko prawe lusterko, a w pozycji dolnej jest składanie lusterek.
lasotek napisał(a):Ja tylko się zastanawiam dlaczego lewe składa się w mniejszym promieniu niż prawe?? Nie przeszkadza mi to, ale raczej zastanawia.
wgi napisał(a):Nigdy nie widziałem jakiegoś sensownego wytłumaczenia tego zachowania.
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości