jedziesz na przegląd i wjeżdżasz z opuszczonymi przednimi szybami i diagnoście nawet przez myśl nie przejdzie aby sprawdzać szyby , sprawdzone wielokrotnie na żywo i zawsze działa
Super sprawa tylko szkoda że mi przegląd wypada w grudniu i to będzie takie podejrzane z deka...
A wracając do przyciemnienia to ja mam u siebie przód 15%,a od połowy do końca 35% i z nie całe dwa miechy temu byłem na stacji diag.w KRK na ruczaju(w Peugeot'cie),bo chciałem coś z zawieszeniem sprawdzić i jeszcze dobrze nie zdążyłem zgasić silnika i chwycić za klamkę,a koleś już do mnie mówi że szyby są nie zgodne i że będzie problem... Na szczęście ja mu na to że ja nie na przegląd...
Ale kurcze 15% to prawie jest NIC,ledwo widać różnice,a gość się zjeżył... Sądzę że nie po przyciemnieniu,tylko po tym że jak się ma folie to szyba jest inna,odbija jak lustro i że to się rzuca w oczy,a że gości obcykany na stacji i od razu widzi,a pyty że głupie to przy lekkim przyciemnieniu nie zobaczą różnicy,a z lustrem głupki nie zjarzą...
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Jak by kogoś interesowało przyciemnienie w KRK,to ja robiłem w CAR-SOLAR.
Jadąc zakopianką w stronę zakopanego,za górką Borkowską PRZED wjazdem na wiadukt(przed autostradą) jest zjazd w prawo na dół taką uliczką,i tam są już strzałki gdzie jechać...
http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=car- ... d=&x=0&y=0
Ja zapłaciłem 550zł z paskiem na przedniej szybie.
Czas oklejania 4-5godz.