Reklama

Zapraszamy do polubienia naszego nowego fanpage na Facebook'u.

dodatkowe wskazniki

Dane techniczne, osiągi, eksploatacja....

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

dodatkowe wskazniki

Postprzez dave » 13 sierpnia 2005, 15:21

od jakiegos czasu chodzi mi po glowie chec zamontowania wskaznika cisnienia doladowania i temp oleju.. z tym ze ma to sluzyc raczej jako bajer niz ma to byc przydatne w jezdzie (nie ta moc i nie te osiagi :wink: ) nie interesuje mnie greedy czy omori poniewaz jest to strasznie drogie. wolalbym cos tanszego. na allegro koles sprzedaje i jestem tym zainteresowany. i teraz moje pytanie. czy kupujac cos takiego musze dokonac jeszcze jakis dodatkowych przerobek bo gosc tam pisze ze juz nic nie trzeba robic, ze wsio jest w kpl. ale ja jakos mu nie wierze. wiec jak to jest z tego typu sprzetami??
dave
Sympatyk LeonClub

Auto: V6T+++
Silnik: CJXA 2.0

Reklama

Re: dodatkowe wskazniki

Postprzez Tonny S » 13 sierpnia 2005, 16:12

dave, jesli chodzi o czujnik temp. oleju i jest on elektroniczny, korzystajacy z fabrycznego czujnika to nie ma problemu.

Doladowanie - jest albo elektroniczny albo mechaniczny i ten trzeba podpiac pod dolot i tu nie jest tak prosto jak w 1.8 Vt gdzie wystarczy wpiac trojnik tu trzeba sie wwiercic.

Daj linki do ogloszen - moze do czegos dojdziemy bardziek konkretnego.

Poczytaj http://www.streetracing.pl/forum/viewto ... 97&start=0
Nie ma litosci dla http://dziecineo.prv.pl/
Tonny S
Sympatyk LeonClub

Auto: Harley-Davidson

Postprzez dave » 13 sierpnia 2005, 18:51

13,69 et
dave
Sympatyk LeonClub

Auto: V6T+++
Silnik: CJXA 2.0

Postprzez darksmile » 13 sierpnia 2005, 19:01

Auto meter, auto gauges i jeszcze chyba jakieś marki to te same zegary z innym napisem.
Mam takie, kupione w awaryjnej sytuacji w JC auto. Kosztowały 100 pln za sztukę i to ich jedyna zaleta. O ile boost działa poprawnie to temp. oleju zaniża o 20 st. Dodatkowo podświetlenie indiglo nie nadaje się do jazdy w nocy. W mieście jest jeszcze ok, ale w trasie trzeba zegary czymś osłaniać bo nie da się jechać. Odradzam.
Proponuje sprawdź ofertę vdo. Zegary są niewiele droższe ale dokładne i nie świecą po oczach. Co prawda dystrybutor ma małe problemy z terminami dostaw.
darksmile
Stella +
Stella +

Auto: a3

Powrót do VAG - Techniczne Ogólne