Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
PiotrekS napisał(a):jeszcze ale od razu mowie ze to jest czarny scenariusz i nikomu tego nie zycze moze sie zdarzyc ze padnie czujnik temp ktory jest umiejscowiony w fotelu, swego czasu myslalem ze to grzanie dziala na zasadzie podania wiekszego lub mniejszego napiecia na grzalki ale niestety jest inaczej, w tych przelacznikach do grzania jest troszke elektroniki i czujnik temp w siedzeniu, calosc dziala na zasadzie regulatora temperatury ktory wlacza i wylacza grzanie (w zaleznosci od pozycji na ktorej ustawimy przelacznik-1-5) u mnie w prawym siedzeniu wariowal ten wlasnie czujnik i mam podlaczone "na stale" tzn po wlaczeniu na 1 czy 5 grzeje na maksado momentu recznego wylaczenia, niestety nie usmiecha mi sie pruc fotel zeby wymienic to male gowienko wiec jezdze tak, przynajmniej pasazerki sie rozbieraja bo im za goraco
coolibeer napisał(a):michał kozak, zgadamy sie i jak colin odda mi vaga to podepniemy i sprawdzimy wszystkie bledy
michał kozak napisał(a):Faktycznie tam nic innego nie ma , jest tylko mata ze spiralą i jeszcze takie małe "gówienko"
- ja też tak mialem ,ale nie pomaga to na długo. Niestety za chwilę znowu się przepali.michał kozak napisał(a):Grzałkę zlutowałem więc teraz już działa ok
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości