Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
HRABIA napisał(a):ja mam to samo a tarcze sa nowe, nie mozliwe zeby mi sie pokrzywily po miesiacu( chyba ze...),
oj mozliwe, a może myłeś autko z gorącymi hamulcami?HRABIA napisał(a):nie mozliwe zeby mi sie pokrzywily po miesiacu
leem napisał(a):przy delikatnym chamowaniu drży mi kierownica , a jeśli docisne mocniej przestaje
Videlec napisał(a):Jedyne co mi jeszcze przychodzi do głowy to zdeformowane opony. Mam michalinki energy i z tego co slyszałem to są z nimi problemy.
Ja bym oponowal za tym, przy takich objawach jakie opisujecie - krzywe tarcze bija w kazdym zakresie predkosci i im mocniej naciskasz hebel bym bardziej napierdzielajaciapciak napisał(a):pomogła prosta rzecz , wyjęcie klocków wyczyszczenie zacisków , troszke smaru miedzienego
klocek zaczął lżej pracować i drżenie przy letkim hamowaniu ustąpiło
Też mam te oponkico z nimi jest nie tak
Tonny S napisał(a):Ja bym oponowal za tym, przy takich objawach jakie opisujecie - krzywe tarcze bija w kazdym zakresie predkosci i im mocniej naciskasz hebel bym bardziej napierdzielajaciapciak napisał(a):pomogła prosta rzecz , wyjęcie klocków wyczyszczenie zacisków , troszke smaru miedzienego
klocek zaczął lżej pracować i drżenie przy letkim hamowaniu ustąpiło
leem napisał(a):Mam leonika TDI z 2004 i przy delikatnym chamowaniu drży mi kierownica , a jeśli docisne mocniej przestaje. - Czy to normalne???? felgi są proste i wyważone, nie był nigdy udeżony ...... co to może być????
Z góry dzięki za pomoc
Michał
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość