Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
adamtower napisał(a):Nie wiem jak to wygląda z tymi philipsa, natomiast bardzo polecane są te żarówki XD5 H7 5800K http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=36963022 , streetracing bardzo je chwalili.
Sorry za OT
wizz napisał(a):adamtower napisał(a):Nie wiem jak to wygląda z tymi philipsa, natomiast bardzo polecane są te żarówki XD5 H7 5800K http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=36963022 , streetracing bardzo je chwalili.
Sorry za OT
Hm, jesli dobrze kojarze, to niezbyt je chwalili...
Łuki napisał(a):Ja to jakoś nie wierzę w te mało znane marki, które oferują super produkty.
Kupując Philipsa Blue Vision można być pewnym jednego - jest to żarówka z atestem która na pewno nie uszkodzi reflektora i na pewno będzie lepsza niż tzw zwykła żarówka.
Może i te inne mają lepszy efekt ale czy warto niszczyć reflektor żeby lepiej wyglądać - chyba raczej chodzi o widoczność.
Ja wybrał bym markowe produkty lub też zainwestował w xenon co w Twoim przypadku Oczkolek nie wchodzi w grę jak sam mówisz.
Tak więc wybieraj Osramki albo Philipsy a nie dawaj się skusić jakimś niepewnym towarem i to jeszcze na allegro.
Tam to nawet "gówno" można sprzedać
elemenateur napisał(a):Kupilem mojemu tacie te powernighty do Leona i moge spokojnie powiedziec ze ani troszeczke sie nie zawiodlem.W porownaniu do standardu sa naprawde swietne.Polecam:).pozdrowienia![]()
Dzis moja jedna zaroweczka z makro powiedziala papapa , a tak ladnie swiecila ((
oczkolek napisał(a):Dotyczy żarówek H7, natomiast od czerwca 2002 używam Osram Silver Star +50% na długich (H1) i świecą do dziś.
Czyżby kłopoty z dobrym wykonaniem zarówek H7.
Pośpiech napisał(a):oczkolek napisał(a):Dotyczy żarówek H7, natomiast od czerwca 2002 używam Osram Silver Star +50% na długich (H1) i świecą do dziś.
Czyżby kłopoty z dobrym wykonaniem zarówek H7.
Światła długie (lub inaczej drogowe) używasz pewnie "od święta", przez co nie mają powodu do szybkiego zuzycia
Asgaard napisał(a):Trzeba więcej CAR AUDIO naładować do samochodów, żeby mniej prądu na żarówki szło to się nie będą tak często przepałały, hehe![]()
Barth napisał(a):P.S Ile u was kosztuja te philipcy? u mnie zawolali 72 zl za 2 sztuki
WojtekTDi napisał(a):mnie tez padla jedna...ale sie okazalo ze to bezpiecznikwiec dalej zwykle swieca...od tej pory zawsze lukam najpierw na bezpiecznik a potem na zarowe
mm.max napisał(a):Ja będę chyba się decydował na Philipsa w wersji +xx%
oczkolek napisał(a):mm.max napisał(a):Ja będę chyba się decydował na Philipsa w wersji +xx%
Ale jakie VisionPlus czy P2N GT 150, to Philips i to Philips.
mm.max napisał(a):oczkolek napisał(a):mm.max napisał(a):Ja będę chyba się decydował na Philipsa w wersji +xx%
Ale jakie VisionPlus czy P2N GT 150, to Philips i to Philips.
Nie natrafiłem w sklepie na Philipsa wiec czasu na szukanie czegoś innego jest Osram +50% onboard- wiec za te za 3 miesiące te lampki się wysrają i na spokojnie kupię sobie coś innego może trwalszego o ile istnieją trwałe h7
oczkolek napisał(a):Stacja Statoil, tam mają i cena nie jest też wygórowana.
Tonny S napisał(a):To jest oki ale wymaga zakupu nowych Lamp! o ile sie nie myle to cos podobnego co ma daniel z TTC w domu mam zdjecie potem je wkleje i zobaczycie jak to wyglada.
dymek007 napisał(a):wlasnie zalozylem Philips gt 150 power2night i musze powiedziec , ze:
1)swieca duzo lepiej od standartowych
2)BArwa swiatla jest bardzo zlblizona do std a ja nie tego oczekiwalem
Ogolnie zaluje ze nie kupilem bluevision... myslalem ze Gt 150 jest ich nastepca a wcale tak nie jest...
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości