Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
white84 napisał(a):nie wiem za bardzo jak mozna sie wpiac w ten przewod przy wlaczniku swiatel ? Rozumiem ze musze go przeciac i jakos podlaczyc tylko wlasnie jak ?
kolos napisał(a):nic nie przecinaj!
kolos napisał(a):wystarczy zdjąć z niego izolacje i skręcić razem z tym który idzie od lampki
Bula napisał(a):mam w lusterku od spodu 2 diody czerwone
belzi napisał(a):To chyba jakis wynalazek, bo ja czegos takiego w zadnzm Leonie dotad nie widzialem
Najlepiej bedzie, jak zrobisz zdjecia
Cheeroki napisał(a)::zdziwko: pokaż to lusterko;)
Cheeroki napisał(a):prosze prosze...który rok?
Cheeroki napisał(a):czy tam jest przycisk ktorym to można wyłączyc?
belzi napisał(a):a ten przycisk widoczny na zdjeciu nr 2 do czego sluzy
belzi napisał(a):Musze przyznac, ze bajer naprawde niezly, robi efekt, ale wyglada to na fabrycznie zamontowane diody, a nie zadna domowa dlubanina.
Sa na tym lusterku jakies widoczne oznaczenia czesci
belzi napisał(a):BTW wogole widze, ze masz strasznie rzadka, wypasiona i dobrze wyposarzona wersje Leona. Klima i szyber to sie zadko zdarza
belzi napisał(a):A tak wogole to lampki od W8 chyba nie zamontujesz wlasnie z powodu przelacznika od szyber
mtz napisał(a):Bula, kozak fotki, kozak wersjanaprawde sie nie zastanawiaj nad jaka kolwiek zmiana, ciesz sie tym co masz!
belzi napisał(a):Bula, lepiej powiedz, gdzie parkujesz auto, bo przydaloby sie pare rzeczy
-a co to ma do rzeczy ?belzi napisał(a):A tak wogole to lampki od W8 chyba nie zamontujesz wlasnie z powodu przelacznika od szyber
belzi napisał(a):Sa na tym lusterku jakies widoczne oznaczenia czesci
Bula napisał(a):Od dołu lusterka jest:
I E11 015610
E11 jest w kółku.
Cheeroki napisał(a):o podłaćzaniu nie było zupełnie jasno... ale juz juest:
http://www.fullcustom.es/data/car_leon_ ... lacion.pdf
Qper3 napisał(a):czytalem tez caly i zamotane jest to z tymi kawelkami i wtyczkami - z postow Tonnego wychodzi ze kostke sobie nalezy odpuscic bo trzeba dlubac w jakims styropianie a z kablami cos jest zamotane, przynajmniej jak dla mnie. A co z tymi zaroweczkami zielonymi i ich zmiana na czerwone - mozna to samemu zrobic czy raczej odpuscic i sie nie mordowac??
KoLoS napisał(a):TOMMI, swoją kupowałem właśnie od tego gościa i działa już ładnych pare miesięcy
TOMMI napisał(a):to bedzie pasowało bo czytałem w tym temacie ze tam sa jakies rozne rozstawy mocowania:
http://moto.allegro.pl/item318351413_su ... awia_.html
kiedy swieca te diody, przy wlaczonych swiatlach, otwartych drzwiach?
TOMMI napisał(a):one swieca taka caly czas podczas jazdy?
TOMMI napisał(a):nie jest to wkurzajace?
raby napisał(a):borut, mozesz wstawic fotki?
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość