Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Jednak zauwazylem ze podczas dlugiej jazdy blisko 200 km/h znika troche oliwy ok. 0,15-0,2 l
grzesdd napisał(a):Jednak zauwazylem ze podczas dlugiej jazdy blisko 200 km/h znika troche oliwy ok. 0,15-0,2 l
Co dziwne mfa srednie pokazywal mi 4,9 czy to mozliwe zeby przeklamywal az tyle, czy cos poprostu mam zrabane?
grzybek napisał(a):TOMMI, mozliwe. Witek robiac program nie ustawil ci MFA
mam tak samo. spalanie na kompie 5,5 a faktyczne 7,2
TOMMI napisał(a):grzybek napisał(a):TOMMI, mozliwe. Witek robiac program nie ustawil ci MFA
a jest możliwość w jakiś sposób ustawienia mfa?
michał kozak napisał(a):TOMMI napisał(a):grzybek napisał(a):TOMMI, mozliwe. Witek robiac program nie ustawil ci MFA
a jest możliwość w jakiś sposób ustawienia mfa?
jest możliwość za pomocą VAGa podnieść lub obniżyć wskazywaną wartość spalania
Ja niestety podobnie jezdze ale mi spala max 6,5Streat napisał(a):iacoski, na krótkich dystansach i zimnym silniku to raczej norma
tdik napisał(a):woz pali w zaleznosci od mojej fantazji o 6,5 po trasie do 13 diesla
Kilka razy mialem po 62Marcin_TDI napisał(a):juz wiem jak wlac 60L do zbiornika
Tonny S napisał(a):Kilka razy mialem po 62najwiecej cos kolo 64 l ale potrzeba czasuuuuuuuu - uwielbiam jak sie patrza na mnie jak bym TIR-a tankowal hahaha
![]()
Tonny S napisał(a):Kilka razy mialem po 62 najwiecej cos kolo 64 l ale potrzeba czasuuuuuuuu
Marcin_TDI napisał(a):65 mysle ze jest do zatankowania...
michał kozak napisał(a):wytłumaczcie mi co źle wpisuje w SpritMonitorze że mi takie cuda wychodzą
dave napisał(a):900-1050 w zaleznosci jak i gdzie. arl 4x4.
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości