Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Omega napisał(a): 1J0 498 099H
RedBool napisał(a):Witam chciałbym sobie doposażyć mojego Vw Up w tempomat i chciałbym się zorientować jakie są ceny części które będą mi potrzebne do montażu tempomatu.
Poniżej nr:
1S0 953 507 B
000 979 009 E
000 979 030 E
Z góry dzięki za szybką odpowiedź
16czarny16 napisał(a):1J0 498 099E
16czarny16 napisał(a):A czym one się różnią? i to jest cena za 1??
markus312 napisał(a):16czarny16 napisał(a):A czym one się różnią? i to jest cena za 1??
Różnią się tym, że część bez X jest fabrycznie nowa, a część z X jest regenerowana na oryginalnych częściach ale też objęta jest okresem gwarancyjnym.
Jest zamiennik z Pascala za 110zł brutto, 2 dni.
16czarny16 napisał(a):markus312 napisał(a):16czarny16 napisał(a):A czym one się różnią? i to jest cena za 1??
Różnią się tym, że część bez X jest fabrycznie nowa, a część z X jest regenerowana na oryginalnych częściach ale też objęta jest okresem gwarancyjnym.
Jest zamiennik z Pascala za 110zł brutto, 2 dni.
A coś w miarę dobrego ale nie za 700? Rozumiem że ten oryginał to lobro?
markus312 napisał(a):Jęśli byłbyś zainteresowany to mogę załatwić Ci te części w następujących cenach:
1S0953507BIGI - 443,35zł brutto 10-15 dni
000979009E - 12,26zł brutto 10-15 dni
000979030E - 37,96zł brutto 10-15 dni
16czarny16 napisał(a):Czy jest możliwośc w ETCE sprawdzić numer seryjny oleju do skrzyni biegów do manuala 6-cio biegowego Leona 1,9TDi z 2003 roku, silnik ASZ?
czarny_ napisał(a):znajdzie mi ktoś numer czujnika temperatury spalin 1 do passata 2009r silnik CBAB? z góry dzięki
Listek napisał(a):Auto - Seat Leon 1,6 16V BCB 105 KM rok 2003
Proszę o numery części:
1) Drążek (drążki) kierowniczy wraz z końcówką i wszystkimi elementami potrzebnymi, do jego wymiany
2) Tuleje wahacza tył i przód
Już się gubię od nadmiaru informacji w necie. Części będę zamawiał prawdopodobnie firmy Lemforder, więc może ktoś będzie dysponował też numerami tego konkretnego producenta.
Listek napisał(a):markus312, dzięki wielkie. Czyli jak to się ma do tego, co dostałem od osoby sprzedającej części dla jednej z większych firm, numery jednak się różnią. Mogę prosić kogoś obeznanego o rozwianie wątpliwości ?
Listek napisał(a):Dodatkowo, odnośnie np drążka kierowniczego - czym są elementy oznaczone jako 2A i 3A ?
Listek napisał(a):Rozumiem, że cena pozycji np. 2 obejmuje elementy 6 , 4 , 14 i 2 czyli drążek tak?
Listek napisał(a):Dzięki za odpowiedź. Zastanawiam się więc, skąd pojawiły się tamte numery
-- 21 sierpnia 2014, 19:19 --
Prosiłbym także jeszcze o:
Seat Leon 1,6 16V BCB 105 KM rok 2003
tarcze hamulcowe oraz klocki hamulcowe tył. (warto na tył zakładać ATE czy coś bardziej budżetowego?)
Listek napisał(a):ostatnio mechanik wspominał mi o jakiejś siatce? która podtrzymuje chyba wydech, ale nie pamiętam dokładnie, Jest ona odpowiedzialna za tłumienie drgań chyba, ale kompletnie nie pamiętam o co chodziło, ale może ktoś wpadnie co to za część. Także prosiłbym jej numer.
Listek napisał(a):I jakie dokładnie ta plecionka spełnia właściwości ?
Listek napisał(a):markus312, dzięki. A jak wygląda kwestia dostępności części, które wypisałeś mi wcześniej (tuleje, drążki z końcówkami itd) ? Bo osoba, od której dostałem wycenę z tymi innymi numerami, napisała mi że te podane przeze mnie części na rynku nie występują. Chociaż widziałem na pewno drążek z końcówką na allegro z tej konfiguracji, pytanie jak jest z innymi ?
briano napisał(a):Wielkie dzieki, a jeszcze mozesz sprawdzic jaki numer oslony potrzebuje pod silnik i czy podejdzie z diesla? Mam leona 1,4tfsi 2011r grdzien w wersji fr moze byc trpche inna oslona. I czy mozesz sprawdzic nr czesci trojnika spryskow lamp xenonu i przewodu laczacego oba wtryski.
bolek80 napisał(a):Poproszę o numer świec zapłonowych do SEATa Leona 1P Fr 2.0 TFSI silnik BWA
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 4 gości