Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Richter napisał(a):Witam,
Szukam nowego lub używanego wiązki przewodu do czujnika abs -lewy przód. Posiadam Seata Leona 1.6 16V BCB 105 kM 2005 r.
Możecie podać mi numery po których tego szukać ?
bolek80 napisał(a):Potrzebuję numery najnowsze części Odma(PCV),i zawór DV do Leona FR 2007 2.0 TFSI BWA
Dzięki z góry
pawel1125 napisał(a):Witam. Mam taki problem, a mianowicie potrzebuje numeru modułu komfortu, gdyż chciałem kupić na allegro kluczyk (scyzor). Posiadam seata leona 1M 2004r 1.8 20V, oznaczenie APG. Z góry dzięki. Pozdrawiam
RedBool napisał(a):Witam mógłby ktoś podać nr kostki T5aa od zaworu ciśnienia spalin J883, zawór ten występuje w VAGach z silnikami Common Rail, dokładnie znajduje się to na wydechu tuż za DPFem lub trochę dalej i wygląda tak:
-- 11 września 2014, 21:23 --
oraz prosiłbym o cenę spoilera do Leona 5F nr 5F0805467
briano napisał(a):Czy mogl bym jeszcze prosic o sprawdzenie numeru czesci slizgow przedniego zderzaka lewa i prawa oraz numer tej spinki trzymajacej przewod spryskow reflektorow do zderzaka strona przypomne tylko ze leon 2011 1,4tsi fr . Z gory wielke dzieki
Omega napisał(a):Maras2003, Rolka odwracająca 038 145 276 dla aut z klimą AGR, ALH, AHF, ASV, AQM
Maras2003 napisał(a):Omega napisał(a):Maras2003, Rolka odwracająca 038 145 276 dla aut z klimą AGR, ALH, AHF, ASV, AQM
Dzięki za odpowiedźRolka przyszła, ale mam też uszkodzoną tą zaślepkę która przychodzi na rolkę (nr 9 na foto) :
http://www.vorwerkauto.com/media/catalo ... 145276.png
Czy ktoś mógłby pomóc dokończyć naprawę Leona i podać nr tej plastikowej zaślepki ?
yawaw napisał(a):Witam!
Mam co prawda Seata Ibizę ale może uda mi się uzyskać pomoc na tym forum. Poszukuję nr pompy ABS do mojego samochodu - ciężko z dostępem od strony silnika żeby zobaczyć numer.
Dane samochodu: Seat Ibiza 6L, 2004, 1.4B BBY, wyp. Stella
Z góry dzięki za pomoc!
pozdrawiam,
yawaw napisał(a):Super! Dzięki wielkie - trochę dużo tych numerków tutajAle z tego co wiem, to moja pompa nie ma ani ASR ani ESP także to będzie ten pierwszy numer - 1 - , tak? Dziś próbowałem dojrzeć i wydaje mi się, że na pompie napisane jest Bosch 6Q0614117 (...) - i tu nie widać ostatniej literki...
.
miszel napisał(a):Witam. Jaki jest numer katalogowy przekaźnika 192 od wycieraczek, mam czujnik deszczu.
Frutii napisał(a):Cześć!
Potrzebuje numer zaślepki haka holowniczego w zderzaku z CUPRY 1P przedlift. Poratuje ktoś ?
markus312 napisał(a):Frutii napisał(a):Cześć!
Potrzebuje numer zaślepki haka holowniczego w zderzaku z CUPRY 1P przedlift. Poratuje ktoś ?
1P0807241BGRU - gruntowany
Seqtor napisał(a):wzmocnienie czołowe, dolna osłona silnika oraz nadkola przednie
Wojtas90 napisał(a):Witam, poszukuję numeru/średnicy tarcz hamulcowych przód w ASZ '04rok. Jeśli ułatwi to sprawę proszę o kontakt na pw podam VIN.
briano napisał(a):Witam serdecznie.
Czy mogl bym prosic o zrzut z etki ukladu klimatyzacji glownie chodzi mi przewody klimatyzacji i numery tych przewodow do seata leona 2011r 1.4 Tsi, i do tego samego auta numer czesci plastikowej oslonki alternatora, ten czarny plastik z boku alternatora. Z gory dziekuje Sprawa dosc pilna.
briano napisał(a):Nie wiem jaki kod silnika wrzucam lepke: http://tufotki.pl/c7IDq
REV napisał(a):Witam, nie orientuje się ktoś czy w ogóle istnieje numer paska na rzep mocującego trójkąt w Seacie Leonie 1M ?
briano napisał(a):Wielkie dzieki kolego, a jeszcze prosilem o numer plastikowej oslony na alternatorze da rade??
briano napisał(a): I jeszcze nie chce byc natretnyale numer spinek mocujacych oslone pod silnik.
markus312 napisał(a):W ETCE dostępne są 2 taśmy mocujące:- 6L0860265 - 430mm- 6K0860265A - 800mm
briano napisał(a):Witam serdecznie.
Czy mogl bym prosic jeszcze o sprawdzenie numeru czesci plastiku wlotu lapacza powietrza ktory wychodzi z pasa przedniego a wchodzi do obudowy filtra powietrza i zbiorniczka płynu do spryskiwaczy pod xenon z podwójna pompką do seata leona 2011r 1.4 Tsi,
Sebool2006 napisał(a):Może ktoś podać mi numer spinek mocujących boczek drzwi i ilość sztuk na jedne drzwi ?
Sebool2006 napisał(a):Może ktoś podać mi numer spinek mocujących boczek drzwi i ilość sztuk na jedne drzwi ?
KAI napisał(a):Proszę o podanie nr części: korek spustowy oleju SEAT LEON 5F ST 1.8 TSI
Szukam na necie i znaleźć nie mogę
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość