Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Antek1987 napisał(a):LASER, wcześniej miałem Osram Night Breaker Plus i świeciły lepiej, ale chodziło mi właśnie o białe światło właśnie. Jeżdżę już ponad pół roku i dają radęprzyzwyczaiłem się i policja się nie czepiała. Ostatnio znajomemu zamówiłem i też jest zadowolony.
sama Narva:
a pomyśl jeszcze nad tymi żarówkami: NARVA Range Power White H7 - 4500K
zgaju napisał(a):Cena kosmiczna.. miał ktoś
http://allegro.pl/philips-diamond-visio ... 38954.html ?
zgaju napisał(a):Blue Vision Ultra 4000K"
chlorek napisał(a):LASER, widziałem te żarówki na żywo jak świecą, i dają typowo błękitne światło, co za tym idzie - szybka kontrola.
chlorek napisał(a): "NIESTETY ŻARÓWKI PHILIPS BLUE DIAMOND NIEDOPUSZCZONE W RUCHU EUROPEJSKIM NIE SĄ ORYGINALNE ŚWIECĄ BARDZO SŁABO I PRZEPALAJĄ INSTALACJĘ ELEKTRYCZNĄ W SAMOCHODZIE, NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ, ŻARÓWKI DO NICZEGO, A NAJGORSZE, ŻE CHIŃSZCZYZNA, NIE POLECAM!!!!"
chlorek napisał(a):nie świecą w deszczu czy zimową porą nie dają rady. W lato i owszem jest fajnie, ale nie wiem czy nie oślepiają innych kierowców
Lepiej kupić Ultra Vision - dwa razy do roku zmieniam, świecą i dają ładny efekt.
lec napisał(a):Panowie - naprawde wierzycie w to co sprzedawcy pisza na alledrogo ? przeciez tam sie pisze wszystko aby tylko towar sprzedac...
Philips DV pakowane są obecnie tylko w pojedyncze opakowania blistrowe
widziałem te żarówki na żywo jak świecą, i dają typowo błękitne światło, co za tym idzie - szybka kontrola.
PRZEPALAJĄ INSTALACJĘ ELEKTRYCZNĄ W SAMOCHODZIE,
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości