Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
a co powiecie na temat tych zarówek ? mial ktos moze ?
http://allegro.pl/h4-osram-cool-blue-in ... 91205.html
rafaello0016 napisał(a):patrzylem na te zarowki Osramy Cool blue Hyper na allegro ale pisza ze one nie maja homologacji. nie bedzie zadnego problemu z policja bo wiecie jak sa uciazliwi czasami co do tego
lec napisał(a):zobacz czy wartwa barwiaca na zarówce jest taka sama jak przy nowosci
lec napisał(a):LASER, to chyba sie po prostu opatrzyłeś
rafaello0016 napisał(a):patrzylem na te zarowki Osramy Cool blue Hyper na allegro ale pisza ze one nie maja homologacji. nie bedzie zadnego problemu z policja bo wiecie jak sa uciazliwi czasami co do tego
pkonrad napisał(a):marcino89, kwestia czasu i dojdąDruga sprawa jest taka, że te żarówki Blue Hyper trochę oślepiają jadących z przeciwka, także jak już używasz takich w swoim aucie to proponuję obniżyć delikatnie wiązkę światła w dół.
Enfi napisał(a):piotrassenior, masz możliwość cyknięcia fotki H7?
eRBe napisał(a):Skoro jest taki temat to i ja podpytam ale o palniki xenonowe D2R. Siadł mi jeden palnik więc wypada wymienić oba - warto inwestować np. w Philipsy czy lepszym rozwiązaniem jest kupno jakiegoś zamiennika?
Podawanie czasu jaki żarówka przetrwała mija się z celem. Podaje się ilość zrobionych na niej km.piotrassenior napisał(a):Żywotność? w Ibizie II FL oraz VW Polo 6N2 założone tego samego dnia (auta używane dzień w dzień a nie w weekendy), dały radę około 1,5roku więc wynik chyba rewelacja! W Leonie teraz mam 5msc i wydaje mi się że dopiero teraz się dobrze rozpalają bo barwa jest intensywniejsza.
Sony napisał(a):Podawanie czasu jaki żarówka przetrwała mija się z celem. Podaje się ilość zrobionych na niej km.piotrassenior napisał(a):Żywotność? w Ibizie II FL oraz VW Polo 6N2 założone tego samego dnia (auta używane dzień w dzień a nie w weekendy), dały radę około 1,5roku więc wynik chyba rewelacja! W Leonie teraz mam 5msc i wydaje mi się że dopiero teraz się dobrze rozpalają bo barwa jest intensywniejsza.
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości