iacoski napisał(a):
Nie przesadzac, jeszcze rozwazam najpowazniej Astre wraz z megane - maja chociaz prawdziwe reczne a nie EPB
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
iacoski napisał(a):
Vampire1984 napisał(a):maja chociaz prawdziwe reczne a nie EPB
Evo napisał(a):Serio tak upalacie te auta na ręcznym, że stanowi to jakikolwiek argument ?
Skopek69 napisał(a): No i zdecydowane nowych astr jest coraz coraz więcej na polskich drogach więc znikniesz w tłumie.
bzykofm napisał(a):Kwestia podejścia - samochód kupujesz dla siebie, czy po to żeby pokazać innym?
Jos napisał(a):Leon Vampire'a już wjechał! Zamykany topic! [emoji1
Tomek1419 napisał(a):Kii cee'd GT
Vampire1984 napisał(a):https://www.youtube.com/watch?v=aem287nPSbI
https://www.youtube.com/watch?v=6bJWsmTb6W4Tomek1419 napisał(a):Kii cee'd GT
Nic nie rozumiem ale jest piekna![]()
https://www.youtube.com/watch?v=h8ZnbXpUp7U
pinkibass napisał(a):Jos napisał(a):Leon Vampire'a już wjechał! Zamykany topic! [emoji1
O w mordę, która to wersja? Xcellence?
Przód wygląda jakby był podniesiony na lewarku
Słabiutko to wygląda...
feels3 napisał(a):Tylko wtrące że VW faktycznie daje lepsze rabaty niz Seat. Na GTI w zeszlym roku dostalem wycene 129k na auto warte cennikowo 147. Kwestia tylko czy podoba Ci się facelift, mnie osobiście nie, choć fakt, auto usprawnione w wielu kwestiach.
feels3 napisał(a):Auto stało w salonie, żadne demo. Zakup w czerwcu, rocznik auta 2016, gotówka.
iacoski napisał(a): W rajdówce ręczny tak
Vampire1984 napisał(a):feels3 napisał(a):Auto stało w salonie, żadne demo. Zakup w czerwcu, rocznik auta 2016, gotówka.
Jaki to salon daje na vw 12% ?
pinkibass napisał(a):Jos napisał(a):Leon Vampire'a już wjechał! Zamykany topic! [emoji1
O w mordę, która to wersja? Xcellence?
Przód wygląda jakby był podniesiony na lewarku
Słabiutko to wygląda...
janek1988 napisał(a):Te poliftowe zderzaki są mega blee
majkel_g napisał(a):Vampire1984 napisał(a):feels3 napisał(a):Auto stało w salonie, żadne demo. Zakup w czerwcu, rocznik auta 2016, gotówka.
Jaki to salon daje na vw 12% ?
Ja rok temu dostałem niecałe 14% w Dynamice na auto do produkcji i wtedy nie było lepszej oferty w Polsce, bo odpytałem wszystkie możliwe salony. W Marianie słyszałem, że teraz Bednarek w Łodzi jest bardzo konkurencyjny.
feels3 napisał(a):Tylko wtrące że VW faktycznie daje lepsze rabaty niz Seat. Na GTI w zeszlym roku dostalem wycene 129k na auto warte cennikowo 147. Kwestia tylko czy podoba Ci się facelift, mnie osobiście nie, choć fakt, auto usprawnione w wielu kwestiach.
maciek89 napisał(a):majkel_g napisał(a):Jaki to salon daje na vw 12% ?
Ja rok temu dostałem niecałe 14% w Dynamice na auto do produkcji i wtedy nie było lepszej oferty w Polsce, bo odpytałem wszystkie możliwe salony. W Marianie słyszałem, że teraz Bednarek w Łodzi jest bardzo konkurencyjny.
14% w Dynamica? Jak to zrobiłeś? Leżałeś krzyżem na środku salonu i mówiłeś, że nie wyjdziesz dopóki Ci nie zjadą z ceny? Rabaty, które niektórzy osiągają są nieprawdopodobne, a targowanie się przy cenie najdroższego auta z oferty musiało zakrawać o utratę godności.
maciek89 napisał(a):Też uważam, że liftem totalnie zepsuli GTI.
majkel_g napisał(a):maciek89 napisał(a):majkel_g napisał(a):Jaki to salon daje na vw 12% ?
14% w Dynamica? Jak to zrobiłeś? Leżałeś krzyżem na środku salonu i mówiłeś, że nie wyjdziesz dopóki Ci nie zjadą z ceny? Rabaty, które niektórzy osiągają są nieprawdopodobne, a targowanie się przy cenie najdroższego auta z oferty musiało zakrawać o utratę godności.
Nie leżałemNadmienię, że jestem z Warszawy i byłem w Dynamice tylko raz, przy odbiorze auta, wszystko było załatwiane przez telefon i e-mail. Przedstawiłem ofertę, którą otrzymałem z CARSEDu i zapytałem czy są w stanie ją przebić. Domniemam, że rabat został wyliczony na podstawie kilku czynników: rabat związany z grupą zawodową, leasingiem w VB i ubezpieczeniem.
czapel napisał(a):14% od czego? od ceny konfiguracyjnej? czy od ceny po rabatach na pakiety itp. bo aż mi się niechce wierzyc ja kupowałem tez rok temu i wsumie chyba z kilka razy jedzilem pomeidzy dynamica i jasnogorska i dostalem 7-8 procent plus jakies tam dodatki.
mpt napisał(a):Jeśli 14% rabatu było to chyba zamówienie musiało być składane przed kwietniem 2016, przed zmianą polityki rabatowej.
eFeR napisał(a):Vampire czyli jednak kolejny Leon??
-- 14 lutego 2017, 00:11 --
Vampire czyli jednak kolejny Leon??
melbion napisał(a):eFeR napisał(a):Vampire czyli jednak kolejny Leon??
-- 14 lutego 2017, 00:11 --
Vampire czyli jednak kolejny Leon??
Hehe, a czego się spodziewałeś? Cały temat był tylko dla potwierdzenia wyboru leona.
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość