Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Ja mam już trzecią Centrę i jest ok. W lanosie miałem od nowości, bardzo długoooo, potem wymieniłem na nowy, ale aku chodził bez zarzutów, tylko się bałem że może wyciągnąć nogi, też na centrę.Teraz jak wymieniałem a AKLu też kupiłem centrę. Od stycznia ją mam i jest ok. Nie żebym był jakoś specjalnie przywiązany. Ale zwyczajnie cena jest niższa w porównaniu z innymi i w każdym sklepie mówią że można to kupić i z tym jeździć. A reklamacje, pewnie na Boscha też się trafiają.pkonrad napisał(a):sm00th, jakoś firma Bosch bardziej do mnie przemawia. Przeczytałem na forum, że było kilka reklamacji tej Centry. Wolę dać 100zł więcej i mieć spokój na kilka lat.
mtz napisał(a):porady jakies? na chama?
(powinienes miec oczko do sprawdzania stanu aku). jak jest czarne to szrot i nowy.mick_bs napisał(a):zdjąłem na siłę zaślepkę i nie dało się już założyć
Szczepek napisał(a):(powinienes miec oczko do sprawdzania stanu aku). jak jest czarne to szrot i nowy.
mtz, masz kakaowe oczko w swoim aku?
erol napisał(a):Mtz ja Ci polecę http://www.allegro.pl/item731339590_aku ... aranc.html kupiłem jakoś w lutym do siebie i nie narzekam, zwłaszcza że jest 2 lata pakiet Centra Assistance
mtz napisał(a):Szczepek, sprawdzilem wg wskazan na climatronicu i waha sie od 13.8 do 14.3 (po 35kilosach przejechanych)... wiec chyba alternator daje rade. zobacze ile bedzie mial po nocy przed rozruchem
mtz napisał(a):Szczepek, ofczywiscie masz racje, ale gnojek dzisiaj rano mial problem z odpaleniem, wiec chyba szrot.... :/
biegacz napisał(a):akumulator Topla.
jazda po mieście na krótkich odcinkach i nie doładowany
_I_C_E_ napisał(a):większy będziesz miał wiecznie nie doładowany bo alternator nie wyrabia
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości