Obiecane zdjecia

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Patee napisał(a):150zl to cena dla zarejestrowanych klubowiczow
ale założyłem nowy topic, bo może się dowiem jeszcze czegoś ciekawego.
Jazwes napisał(a):Nieciekawie może być np. w serwisie na zmianie oleju
Robal napisał(a):Jazwes napisał(a):Nieciekawie może być np. w serwisie na zmianie oleju
Będziesz musiał szukać takiego serwisu, gdzie podnoszą samochód stojący na kołach, bo za podwozie w wiekszości przypadków nie rady. Ale to akurat dotyczy wszystkich progów, bez wzglądu na to czy są ori czy z laminatu
Hotsauce napisał(a):Przy ori mozna spokojnie podnosic - lekko sie przygniota, ale wracaja do kszataltu pierwotnego po opuszczeniu samochodu.
Jazwes napisał(a): Prywatnie do zmiany kół mam dosyć niską żabę, która mam nadzieję się zmieści pod próg.
Marcin_TDI napisał(a):lewarek trapezowy jest potrzebny do tych progow
Asgaard napisał(a):ja tam nieraz na zawodach zmieniałem koła i jak nie było pieska to zawsze ori lewarkiem podnosiłem, jak się chce to się datyle, że ja mam podróby ms-design, a nie ori progów...
Asgaard napisał(a): że ja mam podróby ms-design, a nie ori progów
michał kozak napisał(a):kiedy koło jest dobre ( nie ma kapcia ) , to nie ma problemu z podnoszeniem ori lewarkiem ( kwestia praktyki ) lecz kiedy nie ma powietrza w kole to jest spory problem .
Asgaard napisał(a):michał kozak napisał(a):kiedy koło jest dobre ( nie ma kapcia ) , to nie ma problemu z podnoszeniem ori lewarkiem ( kwestia praktyki ) lecz kiedy nie ma powietrza w kole to jest spory problem .
Ostatnio miałem kapcia i też się da
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości