Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
CupRacing4 napisał(a):Potrzebne są mi osłony boczne oraz dolna osłona silnika do Leona 1M Cupra 4 z 2002 roku.
Z osłon bocznych, które zdjąłem z auta znalazłem numery: 1J0825250 oraz 1J0825245.
Są to osłony z otworami na kierownice powietrza.
Nie mogę znaleźć zamienników, wszystkie dostępne za rozsądne pieniądze nie posiadają otworów na te kierownice. Czy standardowe osłony np takie http://www.rezaw-plast.pl/produkt.2.8.0.0.html będą pasowały po zrobieniu otworów?
I drugie moje pytanie. Czy osłona dolna na pewno jest we wszystkich Leonach dieslach identyczna?
CupRacing4 napisał(a):żeby wszyscy też wiedzieli:
kształtem ogólnym boczne osłony z Rezaw Plastu pasują, trzeba wyciąć jedynie otwory na kierownice powietrza i rurę od turbo biegnącą dołem po prawej stronie w ARL. Dolna osłona pasuje bez rzeźby.
transit_master napisał(a):To koniecznie zapodaj foty. Może się spodoba i ten twój chłopakzrobi np. na podstawie Twojej więcej ? Chętni by się pewnie znaleźli.
piter557 napisał(a):więdz
piter557 napisał(a):Ciekawe ile faktycznie wytrzyma na polskich drogach względem plastikowej osłony
borowa napisał(a):piter557 napisał(a):Ciekawe ile faktycznie wytrzyma na polskich drogach względem plastikowej osłony
Pewnie dużo dużo dłużej, chociaż ja i tak nie wiem, jak i po czym trzeba jeździć aby połamać plastikową ewentualnie uszkodzić miskę, od pół roku mam zamiennik od Rezaw-Plast (również ich boczki), przetrwała zimę, znosi bardzo dobrze trudy przemieszczania się po poligonie jakim jest Lublin i dalej jest jak nowa...
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości