xaviusz napisał(a):Witam, czy wie ktoś lub może sprawdzić jaki numer mają śruby mocujące reflektory przednie w leonie 1m ?
Jeżeli o to Ci chodzi śruba imbusowa soczewkowa to jej numer taki N10411402

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
xaviusz napisał(a):Witam, czy wie ktoś lub może sprawdzić jaki numer mają śruby mocujące reflektory przednie w leonie 1m ?
pkonrad napisał(a):Już drugi raz mi pada
xaviusz napisał(a):Dzięki Sebool2006, właśnie o tą mi chodziło
berthold_ns napisał(a):Bardzo proszę o sprawdzenie numeru w etce piasty i łożyska przód leon 1m arl 150km 4x4 VSSZZZ1MZ3R116929
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Sebool2006 napisał(a):Poprosze o numer czujnika cisnienia paliwa g410 do leona 1p fr 2.0tfsi rok 2007
Axee napisał(a):Sebool2006 napisał(a):Poprosze o numer czujnika cisnienia paliwa g410 do leona 1p fr 2.0tfsi rok 2007
06E906051K 291,24pln
pablo_720 napisał(a):-TDI (wszystkie litery czerwone)
pablo_720 napisał(a):-SEAT
pablo_720 napisał(a):-LEON
Axee napisał(a):PatCupra, 1K0201051K 139pln
SpeedyFighteR napisał(a):Też bym polecał Gwint, dlaczego upierasz się przy serii ?
desmo napisał(a):Nie chce zmieniać charakterystyki zawieszenia auta i zależy mi na fabrycznym setup-ie FR.
sketels napisał(a):Prośba o podpowiedź jak nazywa się plastikowy element wskazany na zdjęciu:
sketels napisał(a):Polecisz jakieś aso w Warszawie gdzie to dostanę?
bad napisał(a):Bardzo proszę o sprawdzenie numerów lusterka lewego do Seata Exeo o numerze VIN VSSZZZ3RZ9R002546
-arti- napisał(a):bad napisał(a):Bardzo proszę o sprawdzenie numerów lusterka lewego do Seata Exeo o numerze VIN VSSZZZ3RZ9R002546
Który rocznik samochodu?
Uściślijmy czy chodzi tobie o sam wkład lusterka lewego czy poszczególne elementy tegoż. Bo kilka ich jest.
PS: Vin rozkodowany to wtedy jedziemy konkretnie. W innych przypadkach po roczniku tylko i takich tam podobnych danych bo większość z nas posiada ETKE bez dostępu on-line i z tego powodu jest trochę trudniej.
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość