Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
maciek89 napisał(a):Czy ma ktoś możliwość sprawdzić, czy nowe Polo GTI 2.0 TSI 200 KM ma DSG na mokrych sprzęgłach?
Sebool2006 napisał(a):06F127025J ( pompa wysokiego ciśnienia ) dla Seata Leona 1P FR 2.0 TFSI jest aktualny czy coś się zmieniło?
maciek89 napisał(a):model skrzyni, bo to 1.5 TSI. Czy siedzi tam DQ200, czy DQ381?
DzieX napisał(a):która maglownica jest w moim aucie?
miroA3 napisał(a):
DQ 200DzieX napisał(a):która maglownica jest w moim aucie?
Sebool2006 napisał(a):Ktoś mógłby podać mi aktualną cenę jaką posiada ASO dla obudowy filtra oleju leona 1P 2.0 TFSI FR BWA? Numer części 06D115408B
mistrzunio napisał(a):Proszę o podane nr uszczelki, która biegnie górą we wnękach drzwi od przodu do tyłu, str prawa - Leon 1m.
mistrzunio napisał(a):Prosiłbym o numer kołka/spinki wciskanego w plastikową osłonę filtra kabinowego, która stanowi jednocześnie element podszybia, jest ich tam 2 szt - Leon 1M.
piotrassenior napisał(a):Jedna sztuka kosztowała 79złkupiłem trzy sztuki (2 na błotniki + 1 na klapę bo mi się estetycznie nie podobał) także zapłaciłem 237zł
![]()
TDI = 1M0 853 687 GQF
hopcmark napisał(a):Bardzo proszę o nr dyfuzora do cupry 5f 5d w wersji poliftowej.
trezor napisał(a):Wiecie może jaki jest numer części dla emblematu Cupra na przedniej kratownicy? I teraz najważniejsze, modelu R w wersji 5F.
Niestety ktoś sobie przywłaszczył mój oryginalny, a w Rce jest czarny, który powinien lepiej pasować do przyciemnionego looku.
mistrzunio napisał(a):czy numer 1J0959653C jest prawidłowy do Leona 1M,
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość