Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
transit_master napisał(a):Rok gwarancji daje więc jeśli wyjdzie ruda dama to odsyłka
to nic dziwnego że po zimie wychodzi rudzielec. Jakość zapewne spadła.zoltaibiza napisał(a):nasz podwykonawca
zoltaibiza napisał(a):Pytanie czy zawsze robil im podwykonawca czy sami kiedys odlewali.
zoltaibiza napisał(a):Wiec tak, dzwoniłem, negocjowałem i to co udało sie wynegocjować to:
240zł szt. ( juz nizej niestety nie chcieli zejsc)
daniel_SWD napisał(a):dziękuję koledze zoltaibiza za ogarnięcie grupowego zamówienia
zoltaibiza napisał(a):Wiec tak, dzwoniłem, negocjowałem i to co udało sie wynegocjować to:
240zł szt. ( juz nizej niestety nie chcieli zejsc) ale udało sie chociaz to: przesyłka gratis
![]()
luz, przecież myje. Gąbka, ludwik...borowa napisał(a):Myć, myć i jeszcze raz myć
mój ? Sorry, zapomniałem, że Twój nie kopciborowa napisał(a):ewentualnie udać się na korektę, ponieważ przelany paliwem ten Twój arl
borowa napisał(a): przelany paliwem ten Twój arl
hugo00 napisał(a):borowa napisał(a): przelany paliwem ten Twój arl
paliwo tanie to mozna rozlewac na prawo i lewo
w mieście czy na trasie? Miasto aktulanie średnia z 1200km 7.4marcink79 napisał(a):transit_master pochwal się jakie spalanie jesteś w stanie osiągnąć "przelanym arl'em"
czasami tak robie ( borowa to na bank skomentujemisiu_tdi napisał(a):Jeden dzień po myciu jeżdzę jak emeryt, żeby choć chwilke był czyściutki
sly180 napisał(a):Odgrzebe kotleta![]()
Może ktoś planuje zakup takiej końcówki i byśmy zrobili wspólne zamówienie?
sly180 napisał(a):Ma ktoś może jakieś fotki końcówki xxl w zderzaku Top Sporta?
swierg napisał(a):path609, myślałeś o jakiejś dwururce? Wg mnie lepiej to wygląda.
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości