Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
szybki_xyz napisał(a):Przeczytałem trochę opinii i chciałbym coś do tego wszystkiego dodać.
Pracowałem na Orlenie przy dystrybutorze i na kasie. Wszyscy chwalą Verve, bo za sprzedaż mają dodatkową kasę i każdy powie że ona jest super hiper:) A tam do cysterny dolewają jakieś "cudo" , które ma sprawić, że wasze auto będzie szybsze lub oszczędniejsze. Ta, na pewno![]()
Czy zwykły ON zamarznie? Tak. Każdy jeśli temperatura spada poniżej 25 stopni. Po prostu wytrąca się parafina i w zimę każdy koncern leje więcej lub mniej kolejnego cudownego środka dzięki któremu ON nie zamarznie. Potem się chwalą do jakiej temperatury wytrzymuje ich paliwo.
Powiem co sam wiem. Próbki paliwa pobierane są z każdej dostawy obojętnie jakiego paliwa. Potem przechowywane są przez miesiąc w razie reklamacji. Pracowałem 1,5 roku i zacząłem jesieniom. Nie było ŻADNEJ reklamacji.
czyli ile to "ciut" bo jestem ciekaw?luk_20_89 napisał(a):Na ON z pertrochemi plock czyli orlen itd pali mi ciut wiecej
Jagiel napisał(a):ulepszaczy - skąd masz takie info?
Jagiel napisał(a):Ale to jest Polska..
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości