Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Kołek napisał(a):jocker, jak kupisz filtr to jest ona na filtrze, ja zamówiłem olej filtr i uszczelkę i teraz mam drugą na zapas
Od ręki nie było. W Skodzie sprowadzili mi w dwa dni. Cena zawrotne: 1.94Kołek napisał(a):jocker, no to moja pomyłka, w aso mają raczej od ręki.
02D 525 655
different napisał(a):Cześć,
potrzebuję numeru kratki/maskownicy (plaster miodu) przedniego zderzaka, za tablicą - leon 2008
dziękuję.
GangstaMarc napisał(a):Witam.
Nie wiem w ogóle czy to są części wymienne, a jeśli tak to prosiłbym o ich numery:
1. Końcówka węża spryskiwacza tylnej szyby - taki wichajster z miedzianej rurki, który wsuwa się w silniczek tylnej wycieraczki (od środka), a z drugiej strony końcówkę (od zewnątrz). Leje mi ta miedziana rurka i wygląda na uszczerbaną. Zakleiłem silikonem, ale nie lubię prowizory.
2. Czujnik zamknięcia tylnej klapy (z tego co widziałem to jest raczej zespolony z zamkiem ale może może....)
Wiem, że to nie dział K/S, ale jakby ktoś miał takie duperele to proszę o PW
GangstaMarc napisał(a):1. Końcówka węża spryskiwacza tylnej szyby - taki wichajster z miedzianej rurki, który wsuwa się w silniczek tylnej wycieraczki (od środka), a z drugiej strony końcówkę (od zewnątrz). Leje mi ta miedziana rurka i wygląda na uszczerbaną. Zakleiłem silikonem, ale nie lubię prowizory.
mazi777 napisał(a):chyba chodzi o to http://allegro.pl/silnik-wycieraczki-ze ... 49600.html
NUMER KATALOGOWY ZESTAWU: 8L0998711 już był podawany na forum
LoozaQ napisał(a):Jeżeli dobrze zrozumiałem to chodzi o nr 28 i jest to część niewymienna. Chyba tylko zestaw naprawczy wchodzi w grę.
LoozaQ napisał(a):ad. 2.
A nie chodzi przypadkiem o mikrostyk jaki znajduje się we wszystkich zamkach, a którego duża część forumowiczy już je wymieniła własnymi ręcoma???
GangstaMarc napisał(a):Łooo kutwa... 200zł za takie gówno. Chyba zmieniam zdanie odnośnie silikonu
Thx
oczkolek napisał(a):Ciesz się że nie musisz płacić za cały silniczek od 400 zł w górę.
oczkolek napisał(a):A obawiam się, że silikon tu nic nie pomoże.
JERRY102 napisał(a):1M0 121 294 C
JERRY102 napisał(a):1M6 825 215 L
belzi napisał(a):martig, tak zdaje sie byly conajmniej dwa rodzaje tych IC
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości