Spóżnienie dostawy auta - ok. 4 tygodni, ma być pod koniec czerwca. To co dobre to będzie to już MY2015, czyli zamiast 1.4 140 KM będę miał 1.4 150 KM ACT.

Dodatkowo jeszcze zmienili kierownice w FR (będzie grubsza).
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Zix napisał(a):To ciekawe bo mnie dealer w zeszłym tygodniu poinformował, że mój ST ma wstępną datę produkcji na 24 tydzień czyli połowę czerwca, a zamówiłem 21 marca.
Może chodzi o wybraną specyfikację? Zamawiałeś jakieś extrasy?
KAI napisał(a):Wstępna data produkcji 26 tydzień = koniec czerwca
bob napisał(a):Wersja modelowa MR 2015, na pewno kierownica jest grubsza.
Zix napisał(a):Fakt, było Tyle, że wtedy nie chcieli sprzedać. Wszystkie pieniądze świata chcieli, na szczęście im przeszło.
Dokładnie tak, podejrzewam, że nic na nim nie zarobili. Mogli się z nim wozić jeszcze parę miesięcy i tylko byliby jeszcze bardziej stratni. Takich aut się na stock nie bierze, jakby to było 1.4 to już dawno by go nie było.psiko napisał(a):Że zejdą z ceny to było pewne twoja i moja
konfiguracja to pryszcze na dupie dealera
KAI napisał(a):Tak, tylko że ja chcę 1.8 a tego na ten moment jest w Polsce okrągłe zero
endriume81 napisał(a): Seat nie jest w stanie nawet zaplanować auta do produkcji, a co dopiero go wyprodukować...
Klikoś napisał(a):Co prawda w skodzie, ale też czekałem ponad miesiąc na termin produkcji, który de facto będzie na 100% potwierdzony po weekendzid.
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość