Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
michu napisał(a):Mam kostkę od wc pod maską - nic nie zaciąga do środka - też się tego obawiałem, a jest ok. Koszt 2 zł - spróbuj.
ramzei napisał(a):http://allegro.pl/samochodowy-odstraszacz-gryzoni-kun-szczurow-myszy-i5089834929.html
Mój sąsiad ma coś takiego... Przez kilka miesięcy zastanawiałem co tak u niego piszczy?
Kubeusz napisał(a):michu napisał(a):Mam kostkę od wc pod maską - nic nie zaciąga do środka - też się tego obawiałem, a jest ok. Koszt 2 zł - spróbuj.
Gdzie i jak powiediłeś? Kapie coś od wilgoci z kostki?
Kubeusz napisał(a):Zauważyłem, że mogę mieć gości hotelowych z pobliskiego lasu, którym cieplej w komorze silnika. Auto jest na gwarancji i stąd moje pytanie. Co kupić i gdzie się wpiąć odstraszaczem gryzoni? Ćwiczył ktoś?
Kubeusz napisał(a):Żona właśnie wyraziła obawę, że może zaciągać tę chemiczną atmosferę w komorze przez filtr powietrza i że będziemy wdychać. Trudno mi nie przyznać jej choć odrobiny racji...
A u mnie kostka działa. Jednak nie za 2 zł. ale za 3,69sdss napisał(a):Kostki WC nie działają, w poprzednim aucie ulubionym posiłkiem były kable WN. Obecnie producent na kable zakłada plastikowy peszel, a ja wykorzystałem srebrną tąśmęW 1.4 110KW lubią coś gryść?
Może jeszcze królicza łapka na szczęście i czosnek dla odstraszenia większych gryzoni???Woreczek zawieszony na silniku z sierscia psa a najlepiej lisa i wszystkie gryzonie uciekaja![]()
michal99 napisał(a):Tylko skąd wziąć sierść lisa
Pik napisał(a):Może jeszcze królicza łapka na szczęście i czosnek dla odstraszenia większych gryzoni???Woreczek zawieszony na silniku z sierscia psa a najlepiej lisa i wszystkie gryzonie uciekaja![]()
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości