Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
19dawid91 napisał(a):Co do opon to jeśli są dobre to może być nawet nexen, skoro są wstanie sobie poradzić z Porsche Cayenne to i chyba Ibizę utrzymają na drodze
Eleonor napisał(a):Jest info że od teraz Ibiza oraz Arona będą mogły mieć wirtualny kokpit :
endrjugablota napisał(a): a z tylnych szybach nadal korbotronik w standardzie![]()
hamakarol napisał(a):19dawid91 napisał(a):Co do opon to jeśli są dobre to może być nawet nexen, skoro są wstanie sobie poradzić z Porsche Cayenne to i chyba Ibizę utrzymają na drodze
Jakoś do Arony która stała na salonie umieli wsadzić Bridgestony i to Potenzę, oponę zaliczaną do amatorsko-sportowych. NEXEN to marka budżetowa już. Ba do Dacii dają opony premium nawet.
Prośba do osób które odebrały swój samochód, możecie powiedzieć jakiej marki opony posiadacie? Na filmach testowych, widziałem Micheliny, Continentale jak na razie.
Rekja_83 napisał(a):Witam, ja swoją Ibizę FR 1.5 TSI zamówiłem w połowie czerwca 2018. Oczywiście dealer nie był w stanie podac dokładnej daty dostarczenia auta, ale zapewniał mnie, że to będzie rok 2018:). Po postach zamieszczonych powyżej chyba przestane siłe oszukiwac, że zdażą w 2018. Niepokojące jest to, że silnik 1.5 TSI zniknąl ze wszystkich konfigiratorów na stronie Seat-a, równiez jezeli spojrzymy na inne modele to brak tego silnika do wyboru. Podejrzane.
Eleonor napisał(a):Mam pytanie ...
Zamówiłem w czerwcu Ibize Xcellence , z paroma dodatkami ... wtedy Xcellence miała w standardzie np Kessy - system bezkluczykowy.
Co teraz ? czy auto przyjedzie z taką konfiguracją i ten system Kessy będzie czy nie ? Teraz w konfiguratorze i nowym cenniku każą sobie za to zapłacić i jest to jako osobny pakiet.
endrjugablota napisał(a):Nie polecam salonu Plichta w Gdyni.
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości