Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
_carlos- napisał(a):LoozaQ napisał(a):_carlos- napisał(a):Ale tu nie ma uchwytu mocowanego na szybie...
To wychodzi na to, że lusterko jest sprzedawane w pakiecie z uchwytem
Mam taki numer 3B0 845 543 A, możesz sprawdzić czy to jest część której szukam? (numer z passata B5)
_carlos- napisał(a):Ale tu nie ma uchwytu mocowanego na szybie...
LoozaQ napisał(a):_carlos- napisał(a):Mam taki numer 3B0 845 543 A, możesz sprawdzić czy to jest część której szukam? (numer z passata B5)
Hokus pokus, czary mary, a wpisz ten numer w wyszukiwarkę na forum... Oczom Twym ukaże się... A nie będę uprzedzał faktów
oczkolek napisał(a):Jeżeli na rysunku nie ma tego co szukasz to ten "uchwyt" - mocowanie jest razem z szybą.
Tomaszek napisał(a):Witam. Mam pytanie ze względu, że nie znalazłem interesującej mnie odpowiedzi to nowy wątek.
Czy ktoś z Was wie może jaki numer katalogowy może mieć prawa półoś ( dłuższa) w leonie 1P rok 2007 silnik 1,6 benzyna ?
Szukając po używkach większość tych części jest od diesli 1,9 ale jak to można by sprawdzić czy te półosie są takie same, czy diesel i benzyna ma inne ? Mam zagwozdkę i za bardzo nie wiem jak sobie z nią poradzić, jeśli ktoś się orientuje w temacie proszę o pomoc. Muszę zakupić prawą półoś do mojego benzyniaka...
Z góry dzięki za info
pozdrawiam
Tomaszek, tu masz odpowiedni wątek do takich pytań - colin23
blachy napisał(a):Witam
Przy demontażu osłony tylnej klapy połamałem kilka tych metalowych zatrzasków i dodatkowo posiałem wkręty mocujące. Czy mógłby mi ktoś sprawdzić jaki numer posiadają te metalowe zatrzaski (o ile można to kupić w ogóle) oraz o numer wkrętu mocującego (te dwa wkręcane przy w uchwytach do zamykania klapy).
Z góry dzięki
michal3m napisał(a):proszę o pomoc potrzebuje takiej gumy (charmonijki) w której idą przewody do drzwi (przy zawiasach) chodzi o leona z 2002 roku prawe przednie drzwi, czy ktoś podał by mi nr tej częsci? jaka cena tej częsci moze być?
michal3m napisał(a):Mam jeszcze jedno pytanie, czy od tyłu przedniej lewej lampy (od strony kierowcy) powinna być tez ta pokrywka co w prawej przedniej lampie? zmieniałem żarówkę odkręciłem te dwa plastiki co są przed osłoną akumulatora ale tej pokrywki nie było co zakłada się na dwie takie jakby sprężyny żeby nie było dostępu do żarówki, jeśli powinna być ta część to prosiłbym nr w ETCE i jaki może to być koszt.
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości