czy czynnik jest w całości zalewany nowy?
Przy nabijaniu układ klimatyzacji jest napełniany ponownie tym samym płynem a nowym uzupełniana jest tylko brakująca ilość.
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
czy czynnik jest w całości zalewany nowy?
układ klimatyzacji jest napełniany ponownie tym samym płynem
jędrek napisał(a):Do rzeczy gdy tylko przekrecam kluczyk załącza sie obieg zamkniety(na wyświetlaczu wyskakuje samochodzik ze strzalką)co po odpaleniu powoduje włączenie klimy
grigori napisał(a):jak to w końcu jest z tymi panelami climatronica?chcę wymienić rozlany panel jednak nie potrafię znaleźć takiego, który posiadałby taki sam nr seryjny. czy jeżeli zainstaluję jakikolwiek, to klima będzie działała normalnie, czy mogą wystąpić problemy?
sprajtz napisał(a):Posiadam taki problem. Otóż wymieniłem filtr przeciwpyłkowy, a z klimatyzacji wydobywa się nieprzyjemny zapach jakby pleśń. Jakie preparaty polecacie do odgrzybienia tego układu?
Tommi napisał(a):Panowie cz w 1P 08r klima przestaje działać jak temp. zew spada do ok 0 stopni? Tak jak to było w 1M?
Tommi napisał(a):Masakraa można to jakoś ominąć i zrobić, żeby działało normalnie?
Tommi napisał(a):Masakraa można to jakoś ominąć i zrobić, żeby działało normalnie?
Tracer2 napisał(a):Tommi napisał(a):Masakraa można to jakoś ominąć i zrobić, żeby działało normalnie?
To sobie omiń to zatrzesz układ. Po to jest blokada,żeby tego nie włączać w niskich temperaturach.
piotrek1991 TDi napisał(a):Panowie a wie ktoś gdzie znajduje się czujnik wylotu powietrza na desce rozdzielczej? (pozycja nr.7 w kodach klimatronika ) u mnie jako jeden z wielu nie działaAha i nie jest to ten za malutką kratką nad panelem klimatronika tylko inny ale który
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości