Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
gsl napisał(a):W końcu został mi potwierdzony tydzień produkcyjny.. Zamówiony 25.02 - 20 tydzień produkcyjny
trezor napisał(a):gsl napisał(a):W końcu został mi potwierdzony tydzień produkcyjny.. Zamówiony 25.02 - 20 tydzień produkcyjny
No to wygląda na to, że miałem wyjątkowe szczęście, bo też potwierdzili mi 20ty tydzień, a zamawiałem ponad 5 tygodni później. Sprzedawca twierdzi, że postara się, żebym miał samochód jeszcze w maju. Zobaczymy.
gsl napisał(a):Bo z tego co widziałem, to chyba większość zamawiających 1.8/cuprę ma właśnie tygodnie 20+. Wcześniej zjeżdżały chyba same 1.4
trezor napisał(a):gsl napisał(a):Bo z tego co widziałem, to chyba większość zamawiających 1.8/cuprę ma właśnie tygodnie 20+. Wcześniej zjeżdżały chyba same 1.4
Może rzeczywiście zbierali przez dłuższy czas zamówienia, a teraz będą tłukli wszystko w jeden tydzień.
gsl napisał(a):Ważne, że w końcu potwierdzili.. Byle teraz zjechał w maju tak jak dealer obiecuje![]()
caligator napisał(a):Ja mam zamówione FR z alcantarą i 18" felgami i dostałem screena od dilera z info że ma być produkowana w 19 tygodniu... mam nadzieje ze odbiorę przed wakacjami na które jadę w połowie czerwca:)
1600 szt na Pl jest przeznaczone. Jak odbierałem swoją Atece (marzec 2017) to przedstawiciel przyjmował zamówienie i odbiór styczeń 2018, podobno bardzo dużo zamówień mają w Kwasinach w fabryce Skody.lechu_stg napisał(a):Podobno chodzi o to że dostali mało Atec na Polskę
szadubaba napisał(a):Na angielskim forum pisali, ze juz moga zamawiac ten nowy kolor Eclipse Orange.. ciekawe czy u nas juz jest, moze by sie udalo zmodyfikowac zamowienie
karpiuldz napisał(a):caligator napisał(a):Ja mam zamówione FR z alcantarą i 18" felgami i dostałem screena od dilera z info że ma być produkowana w 19 tygodniu... mam nadzieje ze odbiorę przed wakacjami na które jadę w połowie czerwca:)
A kiedy złożyłeś zamówienie?
caligator napisał(a):karpiuldz napisał(a):caligator napisał(a):Ja mam zamówione FR z alcantarą i 18" felgami i dostałem screena od dilera z info że ma być produkowana w 19 tygodniu... mam nadzieje ze odbiorę przed wakacjami na które jadę w połowie czerwca:)
A kiedy złożyłeś zamówienie?
pod koniec lutego... odnośnie tego koloru pomarańczowego to mam nadzieję, że będzie zarezerwowany tylko dla Cupry.... Inaczej mocno mi gul skoczy![]()
![]()
Eleonor napisał(a):Zamówiony 14 marzec , wyprodukowany 19 kwiecień , stoi na placu od tygodnia , w czwartek odbieram
tuwxyz napisał(a):Cupra zamówiona 27 marca.
Produkcja 18 tydzień.
5 maja wyjechała z fabryki.
1.5-2 tygodnie będzie podróżować do Poznania.
2-3 dni do Warszawy.
Mike Poznan napisał(a):Żałuję tylko ,że nie dołożyłem kamerki cofania.
Mike Poznan napisał(a):Ja w końcu zamówiłem taki konfig jak na załączniku:
Zależało mi na w miarę mocnym silniku i ładnym wnętrzu/wyglądzie zewnętrznym.Żałuję tylko ,że nie dołożyłem kamerki cofania.
trezor napisał(a):To emocion, czy desire red?
marekwar napisał(a):Desire Red ale w rzeczywistości wygląda lepiej. Ponadto dzisiaj było pochmurno no i od fona trudno wymagać odzwierciedlenia oryginalnego koloru.
Kolor jest podobny do Mazdy 3
jepek napisał(a):Zamówiłem 6 marca, odebrałem wczoraj. Cupra 5D.
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości