Fredi88 napisał(a):jepek napisał(a):Zamówiłem 6 marca, odebrałem wczoraj. Cupra 5D.
Bez zdjęcia się nie liczy
Mówisz masz

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Fredi88 napisał(a):jepek napisał(a):Zamówiłem 6 marca, odebrałem wczoraj. Cupra 5D.
Bez zdjęcia się nie liczy
Mike Poznan napisał(a):O kurdejuż po pierwszym myciu czy jeszcze z powłoką z fabryki?
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Cobra_o7o napisał(a):Podkręcone w fotosklepie
szadubaba napisał(a):Perbowsky Jawonik?bo mam wrazenie ze go w takim razie widzialem na placu, z tymi felami na placu nie bylo zadnego + bialy 5d w salonie ktory tez je mial
caligator napisał(a):u mnie sprawa sie komplikuje... mial byc 19 tydzien a jest nagle 28... chyba pojde do konkurencji... zamowienie z 22 lutego...
trezor napisał(a):A próbowali przynajmniej czymś tłumaczyć to przesunięcie?
Pytam, bo ja mam bieżący tydzień produkcji i mam nadzieję, że nie dowiem się zaraz czegoś podobnego.
caligator napisał(a):mial byc 19 tydzien a jest nagle 28.
caligator napisał(a):u mnie sprawa sie komplikuje... mial byc 19 tydzien a jest nagle 28... chyba pojde do konkurencji... zamowienie z 22 lutego...
JanuszJanuszewski napisał(a):gsl, Produkcja 19 tydzień? Jeśli tak to jednak mam nadzieję, że mój wyprodukował się zgodnie z planem i tym samym transportem zmierza w moje ramiona
jepek napisał(a):
marekwar napisał(a):Ile czasu średnio mija w salonach Seata od przyjścia samochodu do jego wydania?
wcale się nie dziwię. Tez bym tak zrobił. Golf?caligator napisał(a):ja zamowienie anulowalem... w tym tygodniu moze bede odbieral juz auto od konkurencji:P
trezor napisał(a):wcale się nie dziwię. Tez bym tak zrobił. Golf?caligator napisał(a):ja zamowienie anulowalem... w tym tygodniu moze bede odbieral juz auto od konkurencji:P
caligator napisał(a):może faktycznie alcantara i te felgi 18" tak opóźniają...
gsl napisał(a):Ja zamówiłem 25 lutego i dzisiaj dostałem info, że moja FRka jest już wyprodukowana i zmierza do PolskiNajpóźniej w przyszłym tygodniu odbiór
JanuszJanuszewski napisał(a):witekk-lodz, gsl,
Mieliście odbiór ustalony na 19 tydzień czy produkcja odbyła się w 19 tygodniu? Bo to jest różnica, a widzę, że Wasze samochody już są u dealerów i coś mi się nie widzi żeby w zaledwie tydzień dojechały z fabryki do Poznania i z Poznania do konkretnego salonu. Chyba, że tak właśnie jest i jeśli tak to jestem w szoku
gsl napisał(a):JanuszJanuszewski napisał(a):witekk-lodz, gsl,
Mieliście odbiór ustalony na 19 tydzień czy produkcja odbyła się w 19 tygodniu? Bo to jest różnica, a widzę, że Wasze samochody już są u dealerów i coś mi się nie widzi żeby w zaledwie tydzień dojechały z fabryki do Poznania i z Poznania do konkretnego salonu. Chyba, że tak właśnie jest i jeśli tak to jestem w szoku
Przecież odcinek Hiszpania - Poznań to 19 godzin drogi. Jadąc nawet z przerwami na dwóch kierowców to maksymalnie 2 dni drogi. Poznań - Gdańsk to maksymalnie pół dnia. Ja tam nie widzę w tym nic dziwnego
witekk-lodz na to wychodzi. Ciekawe czy się polubiły
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 4 gości