marcin_kielce napisał(a):Słuchajcie jaki olej trzeba zalać do skrzyni biegów automatycznej multitronic w Audi A4 2004 rok i ile go wchodzi??
Pozdrawiam
Marcin
Jaki typ silnika (ZZZ), i jaki typ skrzyni (XXX)? Albo VIN ...
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
marcin_kielce napisał(a):Słuchajcie jaki olej trzeba zalać do skrzyni biegów automatycznej multitronic w Audi A4 2004 rok i ile go wchodzi??
Pozdrawiam
Marcin
Kashi napisał(a):mowili ze po 2 godzinach mi sie silnik rozsypie :p normalnie cisnienie mi podniesli
klocilem sie z nimi jak glupi no ale zasiali kurde ziarno zwatpienia :p
dlatego chcialem sie upewnic
jagood napisał(a):Jaki olej teraz do niego polecacie?
jagood napisał(a):motula 5w40?
mirconi napisał(a):Witam. Mam LEONSJIA TDI 110km
mirconi napisał(a):Czy w tej sytuacji zmiana na MOTULA 5w40 ma jeszcze sens , czy zalać MOTULEM 6100 10w40 z normą 505.00 ? Autko ma przejechane 178000km
Kimsi_3 napisał(a):dpf -em powinny jeździć na specjalnym oleju 5W30 z technologią "LowSaps".
turbognojek napisał(a):Rok temu po zakupie auta zalałem właśnie taki ale chcę zmienić, zalałem 10w40 bo nie wiedziałem co było wlane wcześniej.
kamil-leon napisał(a):A dlaczego zalałeś półsyntetykiem zamiast syntetykiem?
kamil-leon napisał(a):Jaki masz przebieg?
mobil super 2000 diesel 10w40 czy Super S 10W40 Turbo Diesel ?
czym się różnią te oleje ?
turbognojek napisał(a):mobil super 2000 diesel 10w40 czy Super S 10W40 Turbo Diesel ?
czym się różnią te oleje ?
Ty masz PD to Motul Specific 505.01 5W40. Jeżeli silnik jest w dobrym stanie to śmiało zalewaj.bart99 napisał(a):Mam pytanie odnośnie oleju bo nie wiem jaki jest zalany.... zalac motulem 8100 syntetykiem
Arek84 napisał(a):Castrol Magnatec 5w40 czy Edge sport 5w40 czy może lepiej MOTUL 8100 X-CESS ?
Arek84 napisał(a):Czy mogę zmieniać olej co 15kkm ?
chcemojlogin napisał(a):MOTUL 8100 X-CESS 5W-40
Macieto napisał(a):gdzie moge dostać CASTROL 5W-40 SLX PROFESSIONAL
kamil-leon napisał(a):Macieto napisał(a):gdzie moge dostać CASTROL 5W-40 SLX PROFESSIONAL
http://www.mitcar.pl/mitsubishi/castrol ... rd&id=4197
Macieto napisał(a):Orientujecie się jakiego Castrola można lać zamiast SLX 5w-40?
wrzc napisał(a):napewno w tym temacie było to pisane ale ten temat ma trochę stron
wrzc napisał(a):olej Motul do silnika 1.9 tdi 90 KM
to poszukaj. Do wymiany potrzebna Ci bańka 5l. Nie ma problemu że zmieszałeś półsyntetyk z syntetykiem. Ja na Twoim miejscu zalałbym syntetyka spełniającego normę dla pompowtrysku 505.01SebastianW napisał(a):nie miałem na razie czasu poszukac takiej informacji
to poszukaj.
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości