Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
szadubaba napisał(a):To jest z forum seatcupra.net, rzekomo firmy leasingowe dostaly taka informacje od SEATa. Nie wiem czy to dotyczy nowych zamowien czy zlozonych tez ale patrzac na posty to coraz czesciej sa przekladane tygodnie produkcji np z 20 na 23 a potem znowu na 26..
trezor napisał(a):W mojej umowie, jest, że jeśli minie termin wydania samochodu, albo wzrośnie cena, to mogę zastać umowę i zwrócą zaliczkę.
szadubaba napisał(a):trezor napisał(a):W mojej umowie, jest, że jeśli minie termin wydania samochodu, albo wzrośnie cena, to mogę zastać umowę i zwrócą zaliczkę.
Hyh, ja na zamowieniu nie mam wpisanego przewidywanego terminuzastanawiam sie co by bylo teraz gdybym chcial anulowac i np wziac Cupre od innego dealera (bo moj aktualnie chyba nie ma) albo w ogole isc do VW po Golfa bo po FL to fajne auto
zaliczke wplacilem (mniej niz wklad wlasny).
Przecież to są akcesoria i fabryka ich nie montuje. Nawet jeśli zamówisz je razem z całym samochodem. Dlatego sam czekam już miesiąc na montaż nakładek zamówionych z samochodem.szadubaba napisał(a):chcialem dolozyc nakladki progowe i spojler miesiac przed data produkcji
leszczynski napisał(a):Zamówiłem 8 kwietnia LEON 5D FR 1.4 150KM desire red. Dosyć duży pakiet z Comfort+, dachem panoramicznym, elektrycznymi fotelami i jeszcze kilkoma drobiazgami. W tym tygodniu dołożona jeszcze alcantara i pakiet zimowy (Niezbędne do elektrycznych foteli, ale zamówienie poszło bez nich). Termin podany dzisiaj przez dealera to 24 tydzień z gwiazdką
AleX napisał(a):Koledzy na brytyjskim forum piszą coś takiego apropo opóźnień. Tyle trzeba dodać do standardowych czasów:
FR with std 17" alloys +8 tygodni
FR with 18 Performance alloys +3 tygodnie
FR with 18 Machined alloys +12 tygodni
1,4TSI 150KM +4 tygodnie
karpiuldz napisał(a):A jak ja zamówiłem 18 Performance Machined 30/2 to która pozycja się tyczy? Które to są performance a które Machined bo ja mam obydwa te słowa w nazwie felg
szadubaba napisał(a):erformance to te ktore u nas sa drozsze a wszedzie tansze, Machined to te ktore u nas sa tansze
szadubaba napisał(a):takze +12 tyg
trezor napisał(a):PP
trezor napisał(a):Pakiet performance. Już jest w katalogu.
sztolpenOS napisał(a):trezor napisał(a):Pakiet performance. Już jest w katalogu.
W katalogu było cały czas.
W konfiguratorze dalej nie ma, doszły tylko listwy boczne jakiś tyg. temu.
Gratulacje.Perbowsky napisał(a):Po ponad 3 miesiącach czekania wreszcie nadeszła ta chwila
Spoke to Seat customer service as the dealer is useless.
Telling me the build date is June 12th, with delivery 3-4 weeks later.
So that would be up to 19/20 weeks when I was told it would be 12 weeks. Annoying when I have an Audi on PCP which was due to go back next month.
Ordered 28th Feb - 1.4 FR monsoon grey with convenience and storage packs.
trezor napisał(a):Pakiet performance
maciek89 napisał(a):A w taką pogodę jak teraz i z nową gumą mocna ośka ze szperą to jest to
marekwar napisał(a):Tydzień temu z łezką w oku pożegnałem Civica Sport 9 gen. Załączam pożegnalne zdjęcie - pięknie się w słońcu prezentował.
Dzisiaj pożegnałem się z Hondą jako marką - przynajmniej na kilka lat. Rano odebrałem SEATA LEONA ST w wersji Xcellence 150KM i DSG, praktycznie wszystkomający (bez Navi i paru nieprzydatnych gadżetów).
Po pierwszych 100km dzisiaj - pół na pół autostrada i miasto - z zadowoleniem oceniam że przesiadka jest bardzo udana i w niczym jej nie żałuję.
Kolor Red Desire przepiękny![]()
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość