Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
davidnth napisał(a):eszcze niech wróci szybko konfigurator
Pik napisał(a):Raczej trzeba czekać na nowy cennik w pdf,
davidnth napisał(a): jakim miesiącu/miesiącach jest przerwa w produkcji Seata?
Generalnie wiadomo że chodzi o wyciągnięcie tych extra 3k pln za metalik, jaki by nie był. Mam wrażenie że polityka SEAT'a jest coraz bardziej wyrachowana pod tym względem.W zastępstwie za Emocion Red widziałbym jakiś inny pastelowy kolor podobny do tych z 1P np. żółty, zielony lub pomarańczowy. A tu flotowy granacik...
sztolpenOS napisał(a):Pik wyżej pisal o "wyrachowaniu" w polityce Seata....trudno się nie zgodzić.
Z czego to wynika? Aż tak wzrosła im sprzedaż?
dirve napisał(a):Ja nigdy nie byłem fanem vaga... ba nawet nie brałem pod uwagę żadnego vaga.. golfa, skodę omijałem szerokim łukiem. Przed podjęciem decyzji wracałem do domu aby przemyśleć wszystko i wszedłem od tak do Seata (nigdy tej marki poważnie nie traktowałem) i Leon mnie tak zauroczył, że tego samego dnia złożyłem zamówienie.
sztolpenOS napisał(a):dirve napisał(a):Ja nigdy nie byłem fanem vaga... ba nawet nie brałem pod uwagę żadnego vaga.. golfa, skodę omijałem szerokim łukiem. Przed podjęciem decyzji wracałem do domu aby przemyśleć wszystko i wszedłem od tak do Seata (nigdy tej marki poważnie nie traktowałem) i Leon mnie tak zauroczył, że tego samego dnia złożyłem zamówienie.
Jakbyś opowiadał moją historię:) Moje zauroczenie dodatkowo wzmocniło się po zakupie Ibizki fr w redstyle dla żony w lutym. Jakość wykonania już w tej klasie była (w porównaniu do mitsu) zdecydowanie na plus. Dlatego miesiąc poźniej sprzedałem krowę EvoX i czekam aktualnie na produkcję ST:)
szadubaba napisał(a): virtual cockpit
dirve napisał(a):szadubaba napisał(a): virtual cockpit
Zamiast virutali powinny montować Head Up (tak jak np w 508 czy bmw 5 ).. to jest przydatne i masz to przed oczami. aa zegary cyfrowe psu na budę.
kristofCupra napisał(a):Ma ktoś jakieś konkretne informacji kiedy będzie można zamówić pakiet performance z bremboJą przed wczoraj byłem konfigurować i nic się nie dowiedziałem . wiem tylko że wirtualny kokpit ma być jakos w 47 tygodniu tego roku i nawet cenę znają coś około 1600. Info od sprzedawcy
Zanim zamówisz sprawdź ceny tarcz i klockówkristofCupra napisał(a):Ma ktoś jakieś konkretne informacji kiedy będzie można zamówić pakiet performance z bremboJą przed wczoraj byłem konfigurować i nic się nie dowiedziałem . wiem tylko że wirtualny kokpit ma być jakos w 47 tygodniu tego roku i nawet cenę znają coś około 1600. Info od sprzedawcy
Poza ASO nie wiem, kolega miał do roboty całość hamulców i skasowali go za 7 tyś podobno. U mnie na szczęście jeszcze nie jest do zmiany... Ale faktycznie można tarcze dorwać za 2400 zł z Sidi jeśli dobrze patrzę- 8J0615301F. Najgorsze, że zamienników brak, no i cena w porównaniu do normalnych jest mało korzystna- tyle, że auto staje w miejscucelinskip napisał(a):Tarcze poza aso to około 2400 klocki 300-500
UniqueSilver napisał(a):Poza ASO nie wiem, kolega miał do roboty całość hamulców i skasowali go za 7 tyś podobno. U mnie na szczęście jeszcze nie jest do zmiany... Ale faktycznie można tarcze dorwać za 2400 zł z Sidi jeśli dobrze patrzę- 8J0615301F. Najgorsze, że zamienników brak, no i cena w porównaniu do normalnych jest mało korzystna- tyle, że auto staje w miejscucelinskip napisał(a):Tarcze poza aso to około 2400 klocki 300-500
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości