Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
karpiuldz napisał(a):Co wasze kalkulacje hamulców mają wspólnego z czasem oczekiwania na Leona??
Pik napisał(a):Szarpanie się z dealerem na wiele się nie zda. Nie mają wpływu na fabrykę.
Mike Poznan napisał(a):To już się robi mało śmieszne...
Pik napisał(a):Z punktu widzenia prawnego ważny jest termin odbioru na umowie (z reguły podawany z zapasem) i o ile nie zostanie przekroczony, to nie ma podstaw do reklamacji (że się tak wyrażę).
Kielu napisał(a): tak jest przynajmniej w moim przypadku.
Pik napisał(a):Z punktu widzenia prawnego ważny jest termin odbioru na umowie
Bez zaliczki nie ma zamówienia.dirve napisał(a):Dobrze, że mam zaliczkę wpłaconą i mogę ich postraszyć rozwiązaniem.
Wynegocjowałem akcesoria przed zakupem.Kielu napisał(a):Może uda się wynegocjować chociażby jakieś akcesoria do samochodu?
Mike Poznan napisał(a):Dzwoniłem do dilera.Termin przesunął się na 29 tydzień z 26 :/ 1.8 tsi manual na felgach machined 30/2
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
dirve napisał(a):tak też sądzę.. jutro się zdziwią
dirve napisał(a):W piątek odbieram moje volvo v40 r-design 2.0 biturbo 190 HP 400 NM . Już się doczekać nie mogę.
esde napisał(a):Szkoda, że nie będzie nowego Leona na forum, ale trudno. Szerokości
Miguel07 napisał(a):Jak kupiłem Leona to właśnie wybierałem między nim i v40 no ale jak widać Leo wygrał
Mike Poznan napisał(a):Ja dzisiaj anulowałem moje zamówienie po tym jak dostałem info że termin produkcji to 40 tydzień, w przyszłym tygodniu odbieram 1.8 dsg z Białegostoku;)
Mike Poznan napisał(a):VGP o jakiś gest handlowy w postaci przeglądów.
karlos napisał(a):Kibicowałem byś je wybrał - ja się nie zdecydowałem
caligator napisał(a):PS. Dzisiaj na skrzyżowaniu widziałem płonące swieze V40 i kilku latających facetow z gasnicami:/
Mike Poznan napisał(a):Leona niestety białego albo stetyjedyny 1.8 na otomoto.
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości