Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
tomFR napisał(a):witam.
Ile u was wytrzymują średnio żarówki Tungsram H7 12V 55W Megalight Ultra 90%?
Ostatnio założyłem H7 Tungsram SportLight + 50% i wytrzymały 5 miesięcy i przebieg około 6 tyś km
SEBOOL2006 napisał(a):Może ktoś coś mi powiedzieć na temat tych żarówek http://moto.allegro.pl/tungsram-zarowki ... 08439.html
Warto dać za nie czy mają homologacje bo nic w linku nie ma napisane.
Panowie jakie żarówki wybrać? chodzi mi bardziej o barwę
OSRAM COOL BLUE HYPER 5000K
NARVA RANGE POWER WHITE 4500K
davidov26 napisał(a):Jak by ktos był zainteresowany to ja mialem osram nightbraker +90% z drugiej serii h7 i wytrzymały mi 18 miechów i najpierw jedną się przepaliła a po tygodniu druga.
devilne napisał(a):Tak się prezentuje Osram Cool Blue Hyper 5000K w porównaniu z zwykłą H7
Szymko napisał(a):Czy istnieją oryginalne żarówki W5W Philips Blue Vision Ultra (Xenon Ultimate Effect)?
Obawiałem się trochę jak będą wyglądać lampy przy wyłączonych światłach, bo sąsiad ma w Mondeo niebieskie postojówki i z daleka widać, że są niebieskie. W Leonie jednak tak fajnie są osadzone postojówki, że nie ma takiego efektu.
Jemy napisał(a):Dziś wrzuciłem Tungsram'y megalight ultra + 90% i w porównaniu z poprzednimi żarówkami Wurth'a jest przepaść.
Polecam bo świecą rewelacyjnie
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości