Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
obawiam się, że na forum publicznym się tego nie dowiesz. Musisz albo podjechać na jakiegoś spota, albo pogrzebać dobrze w download może się tam coś znajdzie.kapselck napisał(a):Jak to zrobić żęby odpowiednio sprawdzić bez uszkodzenia zaślepki?
od kogo kupiłeś auto w ogóle? Nie masz przypadkiem umowy "in blanco" z właścicielem z briefu? Jeżeli sprzedający był Polakiem i wszystko odbyło się zgodnie z prawem możesz spróbować skorzystać z http://pl.wikipedia.org/wiki/Rękojmia co nie oznacza, że jest to sprawa prosta, bo i on może powiedzieć, że takie auto kupił. Jeżeli zaś umowa była sporządzona zagranicą to w ogóle sprawa trudna i gra nie jest warta świeczki, bo pewnie poduchę kupisz za maks. 300-400 zł, a nawet taniej. Tak na szybko http://moto.allegro.pl/vw-golf-iv-seat- ... 15783.htmlkapselck napisał(a):Czy mogę rościć jakieś skargi i zażalenia do poprzedniego właściciela jeśli zataił fakt braku poduszek??
kapselck napisał(a):Po przejechaniu 2 tys km od zakupu problem wyszedł z turbo sporadycznie odcinało przy 3.5 tys obrotów
kapselck napisał(a):Problem z turbiną powrócił po około trzech miesiącach i przebiegu ponad 2.5 tys km.
uti10 napisał(a):Może jeszcze ktoś inny sie wypowie...
to nic tylko się cieszyćkapselck napisał(a):spawy przy katalizatorze a więc go pewnie nie ma
kapselck napisał(a):A czyszczenie bądź zaślepienie EGR może pomóc ? Wymieniać w ciemno przepływomierz ? wgrać oryginalny program do komputera zamiast nieznanego pochodzenia wirusa?
kapselck napisał(a):Wielki dzięki za pomoc. Tak właśnie zrobię najpierw logi. Mam jeszcze pytanie czy z logów wyjdzie że inny program jest wrzucony w komputer?
kapselck napisał(a):czy z logów wyjdzie że inny program jest wrzucony w komputer?
kapselck napisał(a):Mam jeszcze pytanie czy z logów wyjdzie że inny program jest wrzucony w komputer?
Bo miał "paletki" "łezki" są jednakowe.kapselck napisał(a):Zauważyłem ostatnio leosia pod marketem który prawe lusterko miał mniejsze niż lewe
Też mam więc raczej standard.kapselck napisał(a):Mam jeszcze dodatkowe gniazdo 12V w bagażniku czy to standard czy dodatek
Dokładnie.kapselck napisał(a):Jak wrzucam ogrzewanie szyby to też uruchamia się klima?
Ja równiez nie mam i nie maiłem z ibizą SDI problemów ale nie mów mi że ten silnik daje rade.kapselck napisał(a):Wcześniej użytkowałem polo 1.9 SDI który mimo 64km dawało rade i dwa lata nie miałem z nim większych problemów.
Mirczas napisał(a):Bo miał "paletki"
Chyba nie tylnej ... a przedniej ogrzewanej szyby w 1M niewidzialem.Mirczas napisał(a):Dokładnie.kapselck napisał(a):Jak wrzucam ogrzewanie szyby to też uruchamia się klima?
Nie tak do konca. Przykladowo w Signo 2001 obydwa jednakowej wielkosci, a w Sporcie 2001 i 2000 jedno duze, drugie male ...Staszek20VT napisał(a):Nie tak do końca. Rozmiar prawego lusterka (tego od pasażera) zależał wcześniej od opcji wyposażenia. I tak np. ja w swoim Sporcie z 2001 roku miałem oba jednakowe.
Axee napisał(a):Przykladowo w Signo 2001 obydwa jednakowej wielkosci, a w Sporcie 2001 i 2000 jedno duze, drugie male ...
Na to nie ma reguly.
Axee napisał(a):Na to nie ma reguly.
kapselck napisał(a):skakaja
Koledze chodziło o włączenie samego nadmuchu na przednią szybę. W tedy załacza sie klima.Axee napisał(a):Chyba nie tylnej ... a przedniej ogrzewanej szyby w 1M niewidzialem.
Axee napisał(a):Na to nie ma reguly.
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości