Po czym poznać czy przegub jest walnienty
dzieki
Paweł
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
PAWEL20VT4 napisał(a):bo w piatek wiozę parę młodą do ślubu
PAWEL20VT4 napisał(a):Dziek wszstkim za odpowiedzi przegub już zamówiłem w aso, jak oddam starego to bedzie mnie kosztował 700 PLN, a ja potrzebuje go na czwartek, bo w piatek wiozę parę młodą do ślubu
Specjalnie sciagają mi cześci z Niemiec, problem z tym autem jest taki, że w Polsce do przeniesienia napędu nie ma części ponieważ jest to bardzo rzadkie auto![]()
Jak pytam o zamienniki to wszyscy rozkładaja ręce
Paweł
marcin_kielce napisał(a):a było tak popier...lac??![]()
![]()
![]()
Marcin_TDI napisał(a):albo może piszczysz na skręconych kołach często ?
Marcin_TDI napisał(a):podzwoń jeszcze po innych hurtowniach.
markos napisał(a):spidan
diabełek napisał(a):witam mam pytanko czy w piaście od ASV jest taki sam wieloklin jak w ARL??
Na moje oko to łożysko i poduszka kolumny McPhersona. Czy ten "strzał" przypomina przeskoczenie sprężyny w starym łóżku?tytyryty napisał(a):a ja mam taki problem ze czasami ale nie zawsze przy skrecaniu slysze taki strzal. tak jaby gdzies na srodku osi. ten problem mialem juz w tamtym roku ale zmienilem kola na mniejsze zimowe i bylo ok. teraz znowu mam zalozone letnie alusy i strzaly wrocily,
bylem na szarpaku i wszystko bylo ok. rozciagalem sprezyny i tez nic.
co to moze byc??
Zależy jak to zrobiłeśAdamekMMz napisał(a):[...]Tony Hawk, poduszki i łożyska wymieniłem przed zimą.
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości