-prosze podniesc szybki
-a ja na to ze sie zepsuly
-a on 200PLN mandatu i dowodzik skonczylo sie na strachu i stracie 1** PLN ale sie udalo.
Ale to jeszcze nic dzisjaj wracalem mniej wiecej ta sama droga tylko przed tym miejscem w ktorym stali skrecilem zeby nie jechac glowna droga.No i sobie jade spokojnie przez osiedla dojezdzam do glownej drogi patze w prawa patrze w lewo i co widze........................ Piekne granatowo biale auto z dumnym napisem POLICJA ale zauwazylem tez ze kontroluja jakiegos drivera no to wyjezdzam w przeciwna strone niz oni stoja i pelny ogien mysle sobie jak Ci sami to nie pojada za mna
No ale czlowiek bywa omylny przejechalem ok 1,5Km stoje na swiatlach zeby zjechac na petrol station a tu sie za mna zbliza jakies auto patrze w lusterko KTO?
oczywiscie FIAT PALIO WEEKEND no to mowie pieknie 2 dni pod rzad w plecy.I tak czekam tylko kiedy mnie objada i wystawia lizaczka i zaspiewaja gadke z dnia poprzedniego ale nagle widze zjezdzaja obok mnie zwalniaja patrza sie dziwnie oczywiscie ich nie widzialem "za ceimno mam w tym aucie"

Moral mam taki z tego ze chyba wieczorem bede wybieral komunikacje miejska bo ja sobie folii nie dam sciagnac bo w calej UE mozna miec ciemne szyby tylko nie w naszym pieknym DZIURAWYM kraju.