Dane techniczne, osiągi, eksploatacja....
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
przez chlipek » 6 kwietnia 2012, 18:33
Witam! Po wczorajszej wizycie w aso seata i skasowaniu przez nich migajacego i plumkajacego kluczyka serwisu po wlaczeniu zaplonu nie wyswietla mi sie info o dystansie i czasie do nastepnego serwisu. U latach poprzednich tylko mi inspekcje kasowali a informacja zawsze po wlaczeniu zaplonu o pozostalym czasie i dystansie wyswietlala sie przez pare sekund automatycznie. Teraz moge to tylko podejrzec przytrzymujac przycisk z wlaczonym zaplonem. Prosze o podpowiedz jak to ponownie wlaczyc kombinacja przyciskow lub vagiem. Seat leon 2006 z ''malym'' wyswietlaczem. Dziekuje.
-
chlipek
- Stella

-
- Auto: leon 2
przez colin23 » 7 kwietnia 2012, 15:57
Być może jest tak jak w Audi gdzie po skasowaniu inspekcji przez pierwsze chyba 1000km nowy termin nie jest wyświetlany. Proponuję poczekać. Przejrzyj instrukcję bo być może jest tam info o tym.
-

colin23
- Sympatyk LeonClub
-
- Auto: Audi
-
przez chlipek » 7 kwietnia 2012, 18:38
W instrukcji z Leona nic nie mam. Jestem prawie pewny, ze w ubieglym roku wszystko bylo ok po skasowaniu z tym, ze sam ja kasowalem bo w ASO zapomnieli i pani przez tel instruowala mnie jak mam to skasowac, teraz moze kompem kasowali. Jak nikt nic mi nie podpowie to i tak mosze czekac. Dzieki!
-
chlipek
- Stella

-
- Auto: leon 2
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne