Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
maxx10 napisał(a):W jaki sposob mozna uzyskac (odnalezc) kod pin???
colin23 napisał(a):maxx10 napisał(a):W jaki sposob mozna uzyskac (odnalezc) kod pin???
Powinieneś go mieć na pasku przy kluczykach. Jak nie masz to musisz jechać do serwisu, oni ściągną Ci to przez importera z Hiszpanii.
bono napisał(a):colin23 napisał(a):maxx10 napisał(a):W jaki sposob mozna uzyskac (odnalezc) kod pin???
Powinieneś go mieć na pasku przy kluczykach. Jak nie masz to musisz jechać do serwisu, oni ściągną Ci to przez importera z Hiszpanii.
Czy ta usługa jest płatnaByłem w łodzi na inflanckiej i chcieli mnie skroić na 50 PLN. Z tego co wiem w Skodzie jest to za darmo.
I tak na marginesie omijajcie ZABŁOCKI -ego, takiego ASO nie polecam nikomu. Byłem u nich pierwszy i ostatni raz, sorry za OT
bono napisał(a):wszystko sie zgadza, tylko że ja już kod licznikowy posiadam, wiec podlaczanie pod ich kompa mnie nie interesuje.
bono napisał(a):Chcialbym ten kod, aby na nowo zaprogramowac kluczyki i immo,
nixu napisał(a):hmm, a jestescie pewni ze na zawieszce jest PIN do licznika?
piffko napisał(a):dajcie jeszcze znać jak odczytać kod pin imo z licznika
piffko napisał(a):hejka chce kupić zegary nowe
kowad napisał(a):Witam wszystkich....
kowad napisał(a):jak mam już odczytany wsad, to czym mogę odczytać pin w licznikach VW
kowad napisał(a):I przy okazji jak zmienić przebieg, tzn w którym jest miejscu i jak zakodowany?
Deacon napisał(a):Wcześniej przed wyłączeniem immo w ECU normalnie się dało, teraz się nie da. Ma to jakiś związek?
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości