Witam
Ostatnio zakupilem kpl Valeo uzywanych reflektorow w dobrym stanie poniewaz u mnie jeden ori ale "zmeczony" a drugi nowy depo wiec swiecily " w caly swiat". Kupilem to od goscia z tyg gwarancja tylko ze nie mialem czasu zalozyc do auta a teraz jeszcze sie pochorowalem i lipka. Problem w tym ze dzisiaj mam mu dac odpowiedz a nie ma szans ze to zaloze i sprawdze. Czy moze ktos zerknie na foto i utwierdzi mnie w przekonaniu ze sa Europejskie. Przejrzalem troche stron i wiem ze E9 - Hiszpania , wiem tez ze biala nalepka to teoretycznie Europa. w Innym watku na forum ktos wypisal nr ktore sie zgadzaja jednak ostatnio znalazlem ogloszenie ze gosc reklamowal ze Europa a zaczynaly sie na 1 M29... i troche zwatpilem. Rzucilibyscie na to oko. Bo kurde te strzalki mnie irytuja niby w nie odpowiednia strone i nagle ta mala na mocowaniu w lewo i prawo. Nawet diagnosta przez tel nie byl w stanie mi odpowiedziec tylko"... jak nie ma strzalek to dobre..." - to mi pomogl

P.S. -te dolne strzalki kolo klosza sa zgodne z tym co na naklejce natomiast na lewej i prawej lampie jest jeszcze na mocowaniu lampy strzalka w lewo i prawo tak mala. Moze zdjecia niewyrazne dlatego pisze
od "RafRoo - "... Numery lamp z UK zaczynają się od 1M2. Wszystkie z aut "normalnych" do ruchu prawostronnego to 1M1 941 015 i 016..." jestes pewnien ze tylko te?
-- 16 kwietnia 2018, 13:20 --
Znalazlem jeszcze z watku "przednie lampy w leonie"
jocker napisał(a):lampa prawa ruch prawostronny - 1M1941016, 1M1941002
lampa lewa ruch prawostronny - 1M1941015, 1M1941001
lampa prawa ruch lewostronny - 1M2941016, 1M2941002
lampa lewa ruch lewostronny - 1M2941015, 1M2941001
Czy mogly kto sie wypowiedziec w temacie pewny w 100% swojej wiedzy bo z tego co widze temat ciegniety przez kilka watkow na forum
-- 16 kwietnia 2018, 13:21 --
Mysle ze zgromadzilem troche informacji w jednym miejscu takze czekam na odpowiedzi.Bardzo chetnie uslysze jakis "odnosnik" co z tymi strzalkami Pozdrawiam